Παραμένει στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ η Ξανθιώτισσα Ελένη Προκοπίδου

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Θα συνεχίσει να φορά τα χρώματα του ΠΑΟΚ η Ξανθιώτισσα αθλήτρια του Χάντμπολ που συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση  του περσινού πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ, Ελένη Προκοπίδου.

Η κορυφαία την περασμένη χρονιά στο Γυναικείο πρωτάθλημα χάντμπολ ήταν αναμφίβολα η Ξανθιώτισσα αριστερή εξτρέμ Ελένη Προκοπίδου, που με τα τέρματα της και γενικότερα την αγωνιστική της παρουσία οδήγησε τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Η Ελένη την περσινή χρονιά σκόραρε 106! (ναι καλά διαβάσατε) τέρματα σε 20 συμμετοχές και αναδείχτηκε πρώτη σκόρερ για τον «δικέφαλο», ενώ ψηφίστηκε και η κορυφαία αριστερή εξτρέμ του πρωταθλήματος, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά το πόσο σπουδαίο έργο έχει αφήσει η ομάδα της ΑΕΠ Ξάνθης και αν είχε στηριχθεί το πόσο ψηλά θα μπορούσε να φτάσει το γυναικείο χάντμπολ της Ξάνθης.

Μαζί με την Ελένη Προκοπίδου η ομάδα του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε και την ανανέωση των συμβολαίων και των Μυρτώ Νούλα, Βενέτα Χατζή, Κατερίνα Ιωαννίδου, Χριστίνα Ανθίτση, Νάνσυ Στρατάκη και Κωνσταντίνα Παυλίδου. Ενώ απέκτησε την πολυτιμότερη του περσινού πρωταθλήματος Λένα  Μούρνου  και την Μαρία Παπαδοπούλου, δυναμώνοντας ακόμη περισσότερο την ομάδα του ΠΑΟΚ.