Βασικός ο Τόρο στην φιλική ισοπαλία της Ρόμα με την Μπούρσασπορ

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Ισόπαλη με 1-1 αναδείχτηκε η Ρόμα σε φιλική αναμέτρηση με την τουρκική Μπούρσασπορ, με τον Ξανθιώτη άσσο των Ιταλών να αγωνίζεται βασικός για ένα ημίχρονο κόντρα στην σεναριολογία που έχει αναπτυχθεί ότι θα φύγει από την Ρόμα.

Η φιλική αναμέτρηση διεξήχθη στο Ρισκόνε, οπού προετοιμάζονται οι δύο ομάδες. Για ακόμη μια φορά, παρά τις περί του αντίθετου φήμες, ο Ρούντι Γκαρσία ξεκίνησε στην βασική ενδεκάδα τον Βασίλη Τοροσίδη δείχνοντας πως όχι μόνο τον υπολογίζει αλλά τον έχει και στα πλάνα του για την βασική ενδεκάδα.

Ο «Τόρο» αγωνίστηκε στο πρώτο μέρος οπού και έληξε με 0-0, με τους Ρωμαίους να στέκονται καλύτερα απέναντι στην πολύ ενισχυμένη μεταγραφικά Μπούρσασπορ. Στο δεύτερο μέρος οι Τούρκοι μπήκαν καλύτερα και άνοιξαν το σκορ στο 55’ με τέρμα του Σέστακ, με τους «τζιαλορόσι» να ισοφαρίζουν με εκτέλεση πέναλτι του Οσβάλντο.

Η ενδεκάδα της Ρομα : Lobont (46′ Skorupski), Torosidis (46′ Dodò), Burdisso (63′ Castan), Castan (35′ Benatia), Balzaretti (63′ Crescenzi), Bradley (63′ Taddei), Jedvaj (46′ Marquinho), Pjanic, Lamela (63′ F. Ricci), Osvaldo (63′ Tallo), Totti (63′ Borriello). Η Μπούρσασπορ αγωνίστηκε με τους: Frey,  Ozbayrakli, Ozturk, Civelli, Taiwo, Cinas, Belluschi, Sanli, Batalla, Kiraz, Pinto.