Στην Νίκη Βόλου ο Βασίλης Πατσατζόγλου

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Την απόκτηση του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας Νέων της Ξάνθης Βασίλη Πατσατζόγλου ανακοίνωση η Νίκη Βόλου, που κινείται εντυπωσιακά στο μεταγραφικό παζάρι.

Αναμφίβολα η θεσσαλική ομάδα είναι η «πρωταθλήτρια»  στις μεταγραφές για τις ομάδες της Football League. Συνεχίζοντας  το μεταγραφικό της ντεμαράζ ανακοίνωσε την απόκτηση ακόμη τεσσάρων ποδοσφαιριστών έπειτα από αυτές των Δήμου Μανουσάκη (γνωστός από το πέρασμα του από την Ξάνθη), Αλφόνσο Ριβέρα και Θωμά Τσίτα.

Οι Βολιώτες προχώρησαν στην ανακοίνωση της απόκτησης των ποδοσφαιριστών Κώστα Χαρτσιά, Αλέξανδρου Μπιτσάκου, Γιάννη Κορέτα και τέλος του νεαρού μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή της ομάδας Νέων της Ξάνθης Βασίλη Πατσατζόγλου.

Παράλληλα οι Βολιώτες, που την νέα χρονιά θα έχουν στον πάγκο τους τον πρώην προπονητή της Δόξας Δράμας Παναγιώτη Τζαναβάρα, σύμφωνα με πληροφορίες   κινούνται για την απόκτηση ακόμη ενός ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί στην ομάδα Νέων της Ξάνθης, περισσότερα όμως τις προσεχείς μέρες όταν και θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.