Εγκώμια του Τζέφρι στους παίκτες του και… τον κόσμο της Ξάνθης

Μεταδίδει από τα Πηγάδια ο Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Αίσθηση προκάλεσαν στην επίσημη συνέντευξη Τύπου οι δηλώσεις του προπονητή της Λίνφιλντ Ντέιβιντ Τζέφρεϊ, που δήλωσε ικανοποιημένος από τους παίκτες του, σχολίασε θετικά τον κόσμο της Ξάνθης αλλά εξακολούθησε να χρίζει την Skoda φαβορί προσπαθώντας φανερά να μεταφέρει το άγχος στην ελληνική ομάδα ενόψει της ρεβάνς.

 

“Όλα θα κριθούν στο παιχνίδι του Μπέλφαστ, παρόλα αυτά η Skoda Ξάνθη είναι φαβορί για την πρόκριση. Έκανε 3-4 ευκαιρίες σ’ όλο το παιχνίδι αλλά πετύχαμε ένα γκολ. Η αναμέτρηση στο Μπέλφαστ νομίζω πως θα έχει την ίδια εικόνα με το σημερινό ματς. Είμαι σίγουρος ότι η Skoda Ξάνθηθα σκοράρει εκτός έδρας κι ότι θα έχει καλύτερη απόδοση. Η ξανθιώτικη ομάδα είναι σε ψηλότερο επίπεδο από εμάς, όμως θα κυνηγήσουμε τις δυνατότητες πρόκρισης που έχουμε”, είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Λίνφιλντ, που φορούσε ένα μπλουζάκι που έγραφε DJ από τα αρχικά του ονοματεπωνύμου του, που αποτελούν και το παρατσούκλι του.

Σε σχέση με τον κόσμο της ελληνικής ομάδας, ο Mr DJ ανέφερε: “Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους φιλάθλους της Ξάνθης για την αναγνώριση που έτυχαν οι ποδοσφαιριστές μου. Σε ελάχιστα μέρη του κόσμου οι φίλαθλοι είναι σ’ αυτό το υψηλότατο επίπεδο ώστε να μπορούν να αναγνωρίσουν την προσπάθεια του αντιπάλου και να τον χειροκροτούν μετά από ήττα”.

Στην αρχική του τοποθέτηση, είπε:  “Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου γιατί δούλεψαν πολύ σκληρά. Πρέπει όμως να είμαστε ειλικρινείς και ρεαλιστές γιατί οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλο ποσοστό κατοχής μπάλας και κάποιες ευκαιρίες. Είναι κάποιοι παίκτες στην ομάδα μας που δεν είναι επαγγελματίες, είναι ημι-επαγγελματίες. Είμαι περήφανος που φτάσαμε στην επιτυχία”.