Δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα πόλο ο Κολυμβητικός Όμιλος Ξάνθης!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Μια ευχάριστη έκπληξη για τους θρακιώτες φίλους του υγρού στίβου περιελάμβανε η κλήρωση της τελικής φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στα γραφεία της ΚΟΕ.

Συνολικά δήλωσαν συμμετοχή οκτώ ομάδες που χωρίστηκαν σε δύο ομίλους των τεσσάρων, ενώ ανάμεσα σε αυτές περιλαμβανόταν και ο Κολυμβητικός Όμιλος Ξάνθης! Φαίνεται ότι μετά την επαναλειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου άρχισαν αμέσως να επαναδραστηριοποιούνται και τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου.

Αντίθετα, δεν βλέπουμε πουθενά οποιαδήποτε άλλη ομάδα από την θράκη (υπήρχε φημολογία για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης που από πέρυσι απέκτησε και τμήμα πόλο ενσωματώνοντας ένα από τα κολυμβητικά σωματεία της περιοχής, αλλά και για την Κομοτηνή όπου επίσης έγινε συγχώνευση των δύο ομάδων που υπήρχαν).

Αναλυτικά οι δύο όμιλοι της τελικής φάσης της Γ’ Εθνικής ανδρών είναι οι εξής:

Α’ Όμιλος: Αναγέννηση Λαμίας, Άθως Χαλκιδικής, ΝΑΟ Πόρτο Ράφτη, Πύρρος Ιωαννίνων
Β’ Όμιλος: Αλέξανδρος Συκεών, ΑΕ Χαϊδαρίου, ΠΕΚΕ Βροντάδου, ΚΟ Ξάνθης

Να σημειωθεί ότι οι αγώνες θα διεξαχθούν το τριήμερο 2-4 Αυγούστου στη Θεσσαλονίκη. Οι τέσσερις πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης θα προβιβαστούν στη Β’ Εθνική κατηγορία.