Δύο γυναικείες ελληνικές ομάδες στην πρώτη πεντάδα της Ευρώπης στο Beach Handball!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Οι δύο κορυφαίες ελληνικές γυναικείες ομάδες στο Beach Handball, η Avant Garde και η Submarine βρίσκονται στην πρώτη πεντάδα της ευρωπαϊκής κατάταξης καταλαμβάνοντας την τρίτη με 381 και την τέταρτη θέση με 371 βαθμούς αντίστοιχα.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στην Avant Garde αγωνίζονται κορυφαίες διεθνείς αθλήτριες, και συμπαίκτριες της Αλεξανδρουπολίτισσας Μάγδας Κεπεσίδου, όπως οι Σκάρα, Δημητρίου, Ποιμενίδου, αλλά και η προπονήτρια της εθνικής ομάδας, Μαρία Καραντώνη.

Η Submarine, από την πλευρά της, εντυπωσίασε και το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο τουρνουά της Λούτσας της Πρέβεζας, και έχει στις τάξεις της την αξιόλογη διεθνή αθλήτρια Μαρία Λογδανίδου, η οποία μάλιστα έκλεισε για την επόμενη σεζόν σε ομάδα της Γερμανίας.

Να θυμίσουμε ότι στο συγκεκριμένο τουρνουά συμμετείχε η εθνική μας ομάδα, αλλά και η ανδρική ομάδα Beach Boys της Αλεξανδρούπολης με τον Κώστα Θεοδώρου των Κυκλώπων να αναδεικνύεται ΜVP της διοργάνωσης!

Αυτές τις δύο σπουδαίες ελληνικές ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φίλοι του beach handball στην Αλεξανδρούπολη, αφού το τουρνουά της πρωτεύουσας του Έβρου, που θα διεξαχθεί στις 19-21/7 εντάχθηκε στο ευρωπαϊκό καλεντάρι.