Υπέγραψε ο Ρομέου και… έφυγε για Μπάνσκο!

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού είναι κι επίσημα ο Ρομέου που υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα της Κομοτηνής και μάλιστα προπονήθηκε την Κυριακή και αναχωρεί για το Μπάνσκο, ώστε να βρεθεί από την πρώτη ημέρα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ρομέου Περέιρα μόλις μία μέρα αφού προτάθηκε στον Πανθρακικό, το πρωί της Κυριακής προπονήθηκε στις εγκαταστάσεις της ομάδας της Κομοτηνής και το πρωί της Δευτέρας αναχώρησε με την υπόλοιπη αποστολή για το Μπνάσκο και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

 

Οι Κομοτηναίοι βρήκανε στο πρόσωπο του 28χρονου Βραζιλιάνου που είχε μείνει ελεύθερος από τον Λεβαδειακό το «οκτάρι» που αναζητούσανε και δεν άργησαν να τον αποκτήσουνε. 

Ο Ρομέου στο περασμένο πρωτάθλημα με τον Λεβαδειακό είχε 19 συμμετοχές δείχνοντας πως έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον είχε κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετούς μήνες, όταν αγωνιζόταν στην Λάρισα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από μερικές ημέρες ο Ρομέου είχε βρεθεί πολύ κοντά στο να υπογράψει συμβόλαιο με τον νεοφώτιστο Απόλλων Σμύρνης αλλά μία διαφωνία της τελευταίας στιγμής χάλασε δεν επέτρεψε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Ο Ρομέου μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Ήρθα στον Πανθρακικό για να παίξω ποδόσφαιρο, όλοι μου έχουν πει τα καλύτερα για την ομάδα. Μίλησα με ποδοσφαιριστές, προπονητές και γνωστούς από την Ελλάδα και δεν άκουσα κάτι το άσχημο οπότε η απόφαση να έρθω εδώ ήταν εύκολη, όλοι μου ανέφεραν ότι υπάρχουν ιδανικές συνθήκες για έναν ποδοσφαιριστή. Τα υπόλοιπα παιδιά έχουν ξεκινήσει εδώ και 2 εβδομάδες και θα κοιτάξω να καλύψω το χαμένο έδαφος για να είμαι έτοιμος». 

Η επίσημη ανακοίνωση, που εκδόθηκε λίγο: 

“Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Dos Santos Coradini Romeu. Ο νέος ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού αφού πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις αναχώρησε με την υπόλοιπη αποστολή για την Βουλγαρία. 
Το βιογραφικό του ποδοσφαιριστή
Ο Dos Santos Coradini Romeu γεννήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου 1985 στην Βραζιλία και συστήθηκε στο ποδόσφαιρο της Βραζιλίας το 2002 με την Deocrata-GV. Το 2005 μετακομίζει στην Fluminense στην οποία έμεινε έως το 2009. Συνολικά είχε 92 εμφανίσεις και 6 τέρματα.
Το καλοκαίρι του 2009 ήρθε για λογαριασμό της Λάρισας στην οποία είχε 48 εμφανίσεις στην Super League και 8 τέρματα.
Την περσινή χρονιά συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Super League με την φανέλα του Λεβαδειακού έχοντας 19 εμφανίσεις”.

Πλέον μετά την απόκτηση των Τόμισλαβ Μίκουλιτς και Ρομέου Περέιρα ο Άκης Μάντζιος έχει ρίξει το βάρος του στην απόκτηση ενός επιθετικού και ενός ακόμη τερματοφύλακα.

Εν τω μεταξύ την αποστολή του Πανθρακικού που ταξιδεύει για το Μπάνσκο, όπου η ομάδα της Κομοτηνής θα δώσει τα τρία πρώτα φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας της αρχής γενομένης από το ματς με την Πιρίν την Τετάρτη, αναμένονταν να ακολουθήσει και ο Ντενίζ Μπαϊκαρά. Ο Τούρκος μέσος υποβλήθηκε την Παρασκευή στο Μόναχο σε πετυχημένη επέμβαση στους κοιλιακούς του, επέστρεψε στην Κομοτηνή, αλλά ο  Μάντζιος επιθυμεί να ακολουθήσει την αποστολή για να κάνει την αποθεραπεία του εκεί ώστε να μπει στο κλίμα της ομάδας, δεδομένου ότι θα είναι έτοιμος τελικά σε λιγότερο από έναν μήνα.