Βόμβα; Η ΟΥΕΦΑ αφαίρεσε από το πρόγραμμά της τον αγώνα Ξάνθης – Λίνφιλντ…

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Εντονη ανησυχία έχει προκαλέσει εδώ και λίγα λεπτά η κίνηση της ΟΥΕΦΑ να αφαιρέσει από την επίσημη ιστοσελίδα της την αναμέτρηση της Ξάνθης με την Λινφιλντ στο Skoda Xanthi Arena, η οποία ήταν προγραμματισμένη για την ερχόμενη Πέμπτη, στις 9.15 το βράδυ (20.15 ώρα κεντρικής Ευρώπης που αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της).

Η εξέλιξη από πολλούς συνδυάζεται με την συζήτηση στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάννης CAS της προσφυγής του ΠΑΣ Γιάννενα, που τελικά προσέφυγε και με διαδικασία τύπου ασφαλιστικών μέτρων επρόκειτο να ζητήσει εντός της ημέρας ακρόαση για την μη αδειοδότησή του. Μάλιστα, για τπν λόγο αυτό ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Γιάννενα βρίσκεται στην Ελβετία. Η πληροφορία της αφαίρεσης του αγώνα ήδη κάνει τον γύρο του διαδικτύου και προκαλεί πανηγυρικό κλίμα επικείμενης δικαίωσης της ομάδας στα Γιάννενα.

Από την πλευρά της Skoda Ξάνθη, ανώτατος παράγοντας με τον οποίο επικοινώνησε το ThrakiSportS δήλωσε απόλυτη άγνοια και πληροφορήθηκε από εμάς το γεγονός. Διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση στην ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, η οποία προετοιμάζεται κανονικά να υποδεχθεί την αποστολή της Λίνφιλντ στην Ξάνθη από την Τρίτη, οπότε και είναι προγραμματισμένο να ταξιδέψει η βορειοϊρλανδική ομάδα.

Ίσως η κίνηση αυτή της ΟΥΕΦΑ είναι απλά τυπική, μέχρι να εκδοθεί και τυπικά η απόφαση του CAS εφόσον υπάρχει αυτή η εκκρεμοδικία. Ωστόσο, η ΟΥΕΦΑ στο ίδιο το site της είχε αναρτήσει την απόφαση για τον αποκλεισμό του ΠΑΣ Γιάννενα και του Παναθηναϊκού, είχε εντάξει κανονικά τον αγλωνα της Ξάνθης στο πρόγραμμα, είχε ανακοινώσει και διαιτητές. Για αυτό και υπάρχουν και εκείνοι που υποστηρίζουν ότι ενδεχομένως η ξαφνική αυτή κίνηση να σημαίνει κάποια ανατροπή στα υπάρχοντα δεδομένα. Και για αυτό όλοι πλέον κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα και περιμένουν και αυτοί και εμείς με ενδιαφέρον τις εξελίξεις…

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here