Μετάλλια για τους ιστιοπλόους του ΝΟΑ στη Βουλγαρία

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

– Σε αγώνες ιστιοπλοΐας στη Σωζόπολη της Βουλγαρίας συμμετείχε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης από τις 4 έως τις 7 Ιουλίου 2013.

Η αποστολή του ομίλου αποτελoύνταν απο τους αθλητές της κατηγορίας σκαφών Optimist Γιώργο Χατζηκωνσταντίνου και Πολυχρόνη Γιαννακίδη και από τον αθλητή της κατηγορίας σκαφών Laser 4.7  Bαγγέλη Δολιανίτη στον πρώτο του αγώνα σε αυτή την κατηγορία. Τους αθλητές συνόδευε ο προπονητής του ομίλου Νικολάι Ιβανοβ καθώς και μέλη του ΔΣ.

Τα αποτελέσματα μετά από 6 ιστιοδρομίες με έντονο αέρα και κύμα έφεραν τον Βαγγέλη Δολιανίτη στην τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο, τον Πολυχρόνη Γιαννακίδη στην 2η  θέση της γενικής και το ασημένιο μετάλλιο & στην 1η θέση στην κατηγορία junior και το χρυσό μετάλλιο, ενω ο Γιώργος Χατζηκωνσταντίνου τερμάτισε 6ος στην γενική & 4ος στην κατηγορία του με ένα μόλις βαθμό  ποινής διαφορά που του στέρησε το μετάλλιο.

Η ομάδα Ιστιοπλοϊας του ΝΟΑ συνεχίζοντας τις εξαιρετικές της εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ανανέωσε το ραντεβού της με τους Βούλγαρους ιστιοπλόους στο στίβο της Αλεξανδρούπολης, στα πλαίσια της 5ης  INTERNATIONAL SUMMER REGATTA από 1 έως και 4 Αυγούστου όπου έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή (www.noaregatta.gr).