Σωματειακό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ με συμμετοχή και ομάδων της Θράκης

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Σωματειακό πρωτάθλημα Μπιτς Βόλεϊ για τον Αύγουστο προγραμματίζει η ΕΟΠΕ. Είναι μια πρωτοβουλία της ομοσπονδίας που συζητήθηκε στη 12η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της, την Δευτέρα.

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις με συμμετοχή ομάδων από όλη την Ελλάδα (προφανώς και την Θράκη, εφόσον δηλώσουν συμμετοχή), ενώ γίνονται προσπάθεις από την Ομοσπονδία να εξασφαλίσει χώρο σε γνωστό κοσμοπολίτικο νησί, κάτι που θα εγγυηθεί την μεγάλη προσέλευση του κόσμου.

Έιναι μια σημαντική πρωτοβουλία από την ΕΟΠΕ, καθώς ο Αύγουστος είναι ένας μήνας χωρίς δράση στο βόλεϊ. Με αυτό τον τρόπο αναμένεται να κρατηθεί ζωντανό το ενδιαφέρον του κόσμου για το άθλημα, ακόμα και τις ημέρες που οι περισσότεροι είναι σε διακοπές και οι αγώνες του Πανελλήνιου Σιρκουϊ θα έχουν τελειώσει.

Υπενθυμίζεται ότι εκ των υπευθύνων του μπιτς βόλεϊ από την πλευρά της Ομοσπονδίας είναι ο ορεστιαδίτης παράγοντας Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου. Μάλιστα, σύμφωνα με κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, τις προηγούμενες μέρες εξερευνήθηκε το ενδεχόμενο να στηθεί γήπεδο μπιτς βόλεϊ μέσα στον Αύγουστο στην κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας, κάτι που ενδεχομένως να σχετίζεται με το εκκολαπτόμενο σωματειακό πρωτάθλημα.