Πώς θα δείτε σε live streaming το φιλικό Ομόνοιας – Ξάνθης ζωντανά από την Κύπρο

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Θα έχει τηλεοπτική μετάδοση ο φιλικός αγώνας της Ξάνθης με την Ομόνοια στην Κύπρο, αλλά όχι με το αζημείωτο. Όποιος θέλει να τον παρακολουθήσει, στην Κύπρο, στην Θράκη ή οπουδήποτε στον κόσμο, πρέπει να πληρώσει και μάλιστα ένα ποσό κοντά στα δέκα ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, η Κυπριακή συνδρομητική πλατφόρμα της PrimeTel θα μεταδόσει ζωντανά το παιχνίδι μεταξύ της Ομόνοιας με την Ξάνθη. Του αγώνα θα προηγηθεί η εκπομπή Pre-Game με ζωντανά ρεπορτάζ, από τις 19:20, ενώ αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα θα ακολουθήσουν δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές.

Αυτό φυσικά ισχύει για τους Κύπριους που έχουν τον απαραίτητο αποκωδικιποιητή. Όμως η PrimeTel προσφέρει το παιχνίδι κκαι στο ίντερνετ μέσω της υπηρεσίας Live Streaming και της διεύθυνσης http://streaming.primetel.com.cy.

Έτσι δίνεται η ευκαιρία και στους φίλους της Ξάνθης να να παρακολουθήσουν τον φιλικό αγώνα μέσω όλων των ηλεκτρονικών συσκευών που υποστηρίζουν την υπηρεσία Live Streaming, δηλαδή τον υπολογιστή, το tablet ή το smartphone. Ωστόσο, αυτό δεν θα γίνει με το αζημείωτο, αφού απαιτείται να πληρωθούν 9,95 ευρώ. Για να δείτε τον αγώνα, κάντε κλικ ΕΔΩ.