Άρδας 2013: Κερδίστε δέκα δωρεάν διπλά πενθήμερα free pass! Δείτε τις αθλητικές δράσεις και όλο το πρόγραμμα των συναυλιών…

Τo ThrakiSportS δίνει την ευκαιρία σε 20 αναγνώστες του να απολαύσουν ΔΩΡΕΑΝ την διαμονή, τις αθλητικές δραστηριότητες και τις συναυλίες στο καθιερωμένο πλέον River Party της 19ης Συνάντησης Νέων “Άρδας 2013”.

Συγκεκριμένα, θα κληρωθούν 10 τυχεροί που θα μπορέσουν να απολαύσουν το προνόμιο (δηλαδή από ένα διπλό free pass για συναυλίες και διαμονή και τις πέντε ημέρες του φετινού Φεστιβάλ), ώστε να βρεθούν στις Καστανιές του Έβρου και να το παρακολουθήσουν με τον φίλο ή τη φίλη τους από τις 24 ως και 28 Ιουλίου ενετελώς δωρεάν.

Για να συμβεί αυτό, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή για να συμμετάσχετε στις τρεις κληρώσεις που θα διεξαχθούν την Παρασκευή 12 Ιουλίου για τα πρώτα τρία διπλά free pass, την Τρίτη 16 Ιουλίου για άλλα τρία ενώ την Δευτέρα 22 Ιουλίου θα κληρωθούν τα υπόλοιπα τέσσερα. Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση πρέπει να κάνετε like στην σελίδα του ThrakiSportS στο Facebook και να μας στείλετε ένα e-mail στο thrakisports@yahoo.gr όπου θα δηλώνετε την συμμετοχή σας.

Συγκεκριμένα, αναγράφοντας στο subject την ένδειξη “ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΔΑ”, θέλουμε απλά να μας αναφέρετε το ονοματεπώνυνό σας, την ηλικία σας, τον αριθμό δελτίου της αστυνομικής σας ταυτότητας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, κατά προτίμηση κινητό. Όσο πιο νωρίς στείλετε την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό, τόσο αυξάνετε τις πιθανότητες να κερδίσετε. Και αυτό γιατί όσοι δεν κερδίσουν στην πρώτη κλήρωση της 12ης Ιουλίου, θα συμμετάσχουν κανονικά στην δεύτερη της 16ης Ιουλίου μαζί με όσες καινούριες συμμετοχές προστεθούν. Και αντιστοίχως, όσοι δεν κερδίσουν στην δεύτερη κλήρωση της 16ης Ιουλίου, θα μπούν στην κληρωτίδα της 22ης Ιουλίου.

Επομένως θα έχετε τρεις ευκαιρίες να κερδίσετε ένα από τα δέκα διπλά free pass για όλο το πενθήμερο των φετινών εκδηλώσεων. Αλλά και όσοι δεν τα καταφέρουν δεν θα πρέπει να απογοητεύονται, γιατί το ThrakiSportS ως χορηγός επικοινωνίας των φετινών εκδηλώσεων του Άρδα θα δίνει εισιτήρια και κατά την διάρκεια του προγράμματος των φετινών εκδηλώσεων, όχι πλέον όμως για πενθήμερη δωρεάν παρουσία αλλά για κάθε μέρα ξεχωριστά.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΦΕΤΙΝΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ 19ΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΑΡΔΑ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ, ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ…