Οι τρεις που μετέχουν στις προπονήσεις του Πανθρακικού χωρίς να έχουν ανακοινωθεί

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Επιβεβαιώνονται τα δημοσιεύματα από την Γαλλία που ήθελαν τον Μ’Μπο της μανσέιγ να έρχεται στην Κομοτηνή. Ο 25χρονος Σενεγαλέζος, διεθνής με την Εθνική Κ23 της χώρας του, βρίσκεται ήδη στην Θράκη και έκανε προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα του Πανθρακικού.

Ο Εμπό, όπως προφέρεται και μάλλον θα καθιερωθεί να γράφεται εφόσον συμφωνήσει, έχει ύψος 1.90μ. και γίνονται προσπάθειες να αποκτηθεί ως ελεύθερη μεταγραφή.Το συμβόλαιό του με την Μαρσέιγ ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και από το 2008 μετράει 4 συμμετοχές με τους “Φοκαϊς” ενώ έχει δοθεί δυο φορές δανεικός στην Καέν, μία στην βελγική Μονς και πέρσι στην Αμιάν.

Η παρουσία του υπό τις οδηγίες του Άκη Μάντζιου στην προπόνησητης Παρασκευής μόνο τυχαία δεν θα πρέπει να θεωρηθεί, για αυτό και υπάρχει η εκτίμηση ότι απομένουνε λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της απόκτησής του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τον Πανθρακικό και υπό τις οδηγίες του Μάντζιου κάνουν προπονήσεις και οι Χασομέρης και Παπαγεωργίου, αναμένοντας την Δευτέρα να εκδικαστεί η προσφυγή τους κατά της ΠΑΕ ΑΕΛ ώστε να μείνουνε ελεύθεροι και να ανακοινωθούνε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here