Πανέτοιμοι για το Παγκόσμιο οι Παλαίμαχοι Καλαθοσφαιριστές Ξάνθης

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Σε έντονους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία των Παλαίμαχων Καλαθοσφαιριστών Ξάνθης για την συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών που θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη από τις 11 Ιουλίου.

Η προετοιμασία συνεχίζεται με προπονήσεις τρείς φορές την εβδομάδα. Η ομάδα του Αριστοτέλη Ηλιάδη που θέλει να αφήσει της καλύτερες εντυπώσεις στο Παγκόσμιο εκπροσωπώντας επάξια την πόλη της Ξάνθης και το μπάσκετ της πόλης της Θράκης.

Οι ατυχίες δεν λείπουν πάντως από τους Ξανθιώτες, καθώς πέρα από την αδυναμία των Παλαιμάχων της ΑΕ Κομοτηνής να βρεθούν στην Ξάνθη για ένα φιλικό, δεν υπάρχει και η δυνατότητα ανεύρεσης αντιπάλου μια και οι περισσότερες για να μην πούμε όλες οι ομάδες της περιοχής βρίσκονται σε… διακοπές.

Ούτε λόγος φυσικά για το θέμα της στήριξης που θα πρέπει να έχουν οι Παλαίμαχοι Καλαθοσφαιριστές Ξάνθη κυρίως από τις τοπικές αρχές, μια και στο Παγκόσμιο θα εκπροσωπήσουν πέρα από την χώρα μας και την πόλη της Ξάνθης. Δεν είναι δα και μικρό πράγμα το ότι η πόλη της Ξάνθης θα ακουστεί σε όλον τον κόσμο χάρη στους Ξανθιώτες Παλαίμαχους Καλαθοσφαιριστές, αλλά παρά τις πόρτες που έχουν χτυπήσει, για τους τοπικούς άρχοντες “πέρα βρέχει”…