«Φουλάρει» για το στόπερ ο Πανθρακικός

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Μετά τις επτά ανανεώσεις και τις τρεις μεταγραφές που έχει ανακοινώσει ως τώρα ο Πανθρακικός, στην ομάδα της Κομοτηνής βάζουν πλώρη για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού που θα πάρει φανέλα βασικού τη νέα σεζόν.

Ο προγραμματισμός πάει… ρολόι για την ομάδα του Άκη Μάντζιου για την ώρα και όσα έχει ζητήσει ο προπονητής του Πανθρακικού έχουν πραγματοποιηθεί. Από την παραμονή του βασικού κορμού, ως την κάλυψη των κενών στο ρόστερ. Ήδη ανανέωσαν τη συνεργασία τους επτά ποδοσφαιριστές, οι Κουτσόπουλος, Μπαϊκαρά, Σκλιοπίδης, Μακρυδημήτρης, Βρονταράς, Σαρακατσάνος και Λαδάκης, ενώ αποκτήθηκαν τρεις, οι Κάσες, Πόποβιτς και Ζεκίνια, που μπορούν να δώσουν λύσεις στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

 

Ο Έλληνας τεχνικός ωστόσο θέλει να αποκτηθεί κι ένας κεντρικός αμυντικός με τα χαρακτηριστικά του Σερφά, έτσι ώστε να κλείσει κι αυτή η «τρύπα» στο ρόστερ. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα, κι όταν τελειώσει κι αυτό το ζήτημα τότε στον Πανθρακικό θα δοθεί βάρος στην απόκτηση του βασικού σέντερ φορ της ομάδας, θέση στην οποία «πονάει» ο σύλλογος της Κομοτηνής μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Παπαδόπουλου.