Βόμβα από Φωτεινάκη: Δεν ήξερα τίποτα για την αντικατάστασή μου…

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (28/6) το 2ο Basketball Camp που διοργάνωσε ο ΓΑΣ «Κομοτηνή» στις Πέτρινες Κατασκηνώσεις της Μαρώνειας, ωστόσο αίσθηση προκαλεί ότι ενώσω βρίσκονταν εκεί ο προπονητής Τάκης Φωτεινάκης, η διοίκηση της ομάδας έσπευσε να ανακοινώσει την αντικατάστασή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θέμα μοιραία απασχόλησε αρκετούς που έσπευσαν να ρωτήσουν τον “κόους Τάκης”, όπως είναι γνωστός, αν ήξερε κάτι για την αντικατάστασή του από τον Νεοκλή Λεμονίδη για να λάβουν την απάντηση ότι όχι μόνο δεν ήξερε τίποτα, αλλά ουδείς από την διοίκηση τον είχε φωνάξει για να συζητήσουν.

Στους ίδιους εξέφρασε παράλληλα την εκτίμησή του για τον Νεοκλή Λεμονίδη και τις ευχές του για επιτυχίες στην ομάδα υπό τις οδηγίες του, αλλά ήταν φανερό ότι αισθάνονταν πικραμένος από την συμπεριφορά που επέδειξαν οι διοικούντες του συλλόγου απέναντι στο πρόσωπό του, κυρίως λόγω της αποφυγής οποιασδήποτε ενημέρωσης προς το πρόσωπό του.

Παρά την πικρία που φυσιολογικά υπήρξε από αυτό το “άδειασμα”, ο Φωτεινάκης, που είχε την  ευθύνη για την οργάνωση του camp του ΓΑΣ Κομοτηνή μαζί με την Δήμητρα Δόλωμα, ολοκλήρωσε κανονικά το  camp στο οποίο μετείχαν δεκάδες μικρά παιδιά.Παρών στο camp ήταν και ο πρώην αθλητής και σύντομα προπονητής, μιας και είναι φοιτητής των ΤΕΦΑΑ, Γιώργος Νικολαίδης. Ακόμα επισκέφθηκαν το camp οι προπονητές Φώτης Ζάντζας, Χασάν Βελή αλλά και ο παίκτης της ανδρικής ομάδας Σακάρης.

Το 2ο camp ολοκληρώθηκε με την απονομή των επάθλων στους νικητές των διαγωνισμών και των διπλωμάτων συμμετοχής σε όλους τους αθλητές του camp.  Παράλληλα με τη διεξαγωγή του camp οι αθλητές του ΓΑΣ είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και με πλήθος άλλων δραστηριοτήτων όπως paintball, κολύμπι, ποδόσφαιρο, τραμπολίνο, ρακέτες και να παίξουν στα φουσκωτά που διέθετε η κατασκήνωση.

Ωστόσο, την όμορφη αυτή εκδήλωση επισκίασαν οι εξελίξεις στο ανδρικό τμήμα και θα έχει πλέον ενδιαφέρον αφενός η συνέντευξη Τύπου των διοικούντων του ΓΑΣ Κομοτηνή το απόγευμα της Τρίτης, όπου αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η πρόσληψη του Νεοκλή Λεμονίδη, αφετέρου οι επόμενες κινήσεις και το μέλλον του Φωτεινάκη στην ομάδα…