Καταθέτει υπόμνημα η Ορεστιάδα για την άνοδο στην Βόλεϊ Λιγκ

Ανταπόκριση από Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Εκπνέει σήμερα Τρίτη (2/07) η προθεσμία κατάθεσης υπομνήματος του ΑΟ Ορεστιάδας στό Ανώτατη Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών (ΑΣΕΑΔ) στο πλαίσιο της προσφυγής που κατέθεσε για την μη άνοδο του στην Βόλεϊ Λιγκ.

Το υπόμνημα φέρει την σφραγίδα του δικηγόρου Παντελή Δέδε, ενός εκ των πιο γνωστών στην Αθήνα σε θέματα αθλητικού δικαίου. Υπόμνημα καταθέτει και εκ μέρους του Ηρακλή η δικηγόρος Μαρία Βαγενά. καθώς έχει κάνει προσφυγ΄’η και ο Ηρακλής κατά της απόφασης μηδενισμού και άρα υποβιβασμού του ως τελευταίας ομάδας του πρωταθλήματος – αν και θα έπρεπε κανονικά να λάβει την δέκατη θέση, να παραμείνει στην κατηγορία, να υποβιβαστεί ως τρίτη ομάδα λόγω χρεών και να πάρει την θέση της η ορεστιάδα. 

Οι δύο προσφυγές κατά της απόφασης της ΕΣΑΠ για επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος κεδικάστηκαν την περασμένη Πέμπτη στο ΑΣΕΑΔ, που δεν έκανε δεκτά τα αιτήματα αναβολής που είχαν κατατεθεί. Την ΕΣΑΠ εκπροσώπησε στην συζήτηση ενώπιον του ΑΣΕΑΔ ο νομικός σύμβουλος Χρήστος Ηλιάδης,ενώ παράσταση υπέρ της ΕΣΑΠ έκανε ο νομικός εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού Γιάννης Κάρμης – καθώς είναι η ομάδα που ευνοείται και παραμένει στην Α1 μετά την απόφαση αυτή.