Το αργότερο μέχρι Δευτέρα κρίνεται η τύχη της Ξάνθης στην Ευρώπη

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Κώστας Πιτιακούδης

–  Ολοκληρώθηκε στη Νιόν η εξέταση του φακέλου του Παναθηναϊκού από την ανεξάρτητη επιτροπής «Club Financial Control Body» της UEFA, που θα κρίνει την ευρωπαϊκή του τύχη και συνακόλουθα και αυτήν της Ξάνθης.

Στη διαδικασία το «παρών» έδωσε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος συνοδευόμενος από τέσσερα μέλη του νομικού και οικονομικού επιτελείου της ΠΑΕ, προκειμένου να υποστηρίξει την εξέταση του «πράσινου» φακέλου.

Η διαδικασία κράτησε σχεδόν δύο ώρες και η απόφαση της επιτροπής, εάν θα δοθεί ή όχι αδειοδότηση στον Παναθηναϊκό για να πάρει μέρος στο Europa League, αναμένεται να γίνει γνωστή μέχρι την αρχή της ερχόμενης εβδομάδας. Πιθανότατα να ανακοινωθεί όμως και τις προσεχείς ώρες, σε κάθε περίπτωση όμως το αργότερο την Δευτέρα, οπότε και θα ξέρουμε ποιος εκ των Παναθηναϊκού και Ξάνθης θα ξεκινήσει για την Ελλάδα τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τον άλλο μήνα.

Από την πλευρά της αποστολής του Παναθηναϊκού, δεν υπήρξε μια πρώτη αντίδραση από τα όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση με τα μέλη της επιτροπής. Tα μέλη της, αμέσως μετά τη λήξη της συνεδρίασης, μετέβησαν στο αεροδρόμιο της ελβετικής πόλης για το ταξίδι της επιστροφής στην Αθήνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here