Καβάρα – Κόντο στην άμμο των Μουδανιών

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

– Μετά τα τουρνουά Μάστερς, σειρά παίρνουν και οι αγώνες της κατηγορίας Όπεν της σειράς «North Area Circuit» για το πανελλήνιο τουρνουά μπιτς βόλει.

Για τα Όπεν, που θα κάνουν στάση και στην Αλεξανδρούπολη το τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου, το πρώτο σερβίς γίνεται στα Μουδανιά της Χαλκιδικής, στο μπιτς μπαρ “Siesta”.

Σε ένα δυνατό τουρνουά με αρκετά γνωστά ονόματα, θα αγωνιστεί το Εβρίτικο δίδυμο των εθνικών ομάδων Γιάννης Καβαρατζής και Γρηγόρης Κοντοστάθης που μάλιστα πήραν απευθείας θέση στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης. Στα προκριματικά θα αγωνιστούν δυο ακόμη Εβρίτες, οι Στ. Αρχοντούδης και Γ. Κεσογλίδης.

Το Open των Μουδανιών με διοργανωτή το Volleystore αποτελεί μέρος του North Area Circuit και φυσικά αποτελεί κομμάτι του Πανελληνίου Σιρκουί Μπιτς Βόλεϊ, με τους βαθμούς των αθλητών να μετρούν κατά 50% (έναντι 100% των Masters) στην συνολική βαθμολογία.

Οι αγώνες ξεκινούν με τα προκριματικά Ανδρών – Γυναικών την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί το Κυρίως Ταμπλό με το Beach Bar «Siesta» να δηλώνει έτοιμο για άλλη μια χρονιά να φιλοξενήσει με τον καλύτερο τρόπο το τουρνουά.

Δυνατή μουσική, αθλητικές οργανώσεις, πάρτι με dj και πολλές άλλες υπέροχες ιδέες, γίνονται πράξη κάθε καλοκαίρι από το 2008 στο Siesta, γεγονός που το έχει αναδείξει ως ένα από τα πιο ξεχωριστά σημεία στην αφετηρία των τριών ποδιών της Χαλκιδικής, στα Νέα Μουδανιά.