Φεύγει από τον ΓΑΣ Κομοτηνή ο Δ. Μήτσου

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Ο Δημήτρης Μήτσου μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στον ΓΑΣ Κομοτηνή, αποτελεί παρελθόν, καθώς το τέλος της τετραετίας των σπουδών του στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής συνδυάζεται με τον τέλος της συνεργασίας με τον ΓΑΣ όπως γνωστοποίησε ο ίδιος. 

Μάλιστα, έκανε και δηλώσεις στο paratiritis-sports ευχαριστώντας όλους όσους αγωνίστηκαν μαζί του. «Στην Κομοτηνή πέρασα τα 4 καλύτερα χρόνια της ζωής μου. Εδώ και ιδιαίτερα στην ομάδα έκανα φιλίες, που πιστεύω ότι θα μείνουν δυνατές και στο μέλλον. Θα ήθελα πραγματικά να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά, με τα οποία αγωνιστήκαμε με την φανέλα του ΓΑΣ. Ήταν όλοι εξαιρετικοί χαρακτήρες και νομίζω ότι ανταπεξήλθαμε στις δυσκολίες μέσα από το πολύ καλό κλίμα που είχαμε. Έδινα σε κάθε αγώνα το 100 % των δυνατοτήτων μου , όπως και όλοι οι συμπαίχτες μου, και είναι κρίμα που δεν δικαιωθήκαμε με κάποια μεγάλη επιτυχία. Παρόλα αυτά το μεγαλύτερο κέρδος για μένα είναι οι φιλίες που απέκτησα».

Ο 23χρονος Forward ήρθε στην Κομοτηνή το 2009, όταν και η ομάδα αγωνιζόταν στην Β Εθνική. Τα τελευταία 3 χρόνια είχε σημαντικό ρόλο στην ομάδα, βοηθώντας τόσο στο επιθετικό, όσο στο αμυντικό κομμάτι. Κορυφαία στιγμή με την φανέλα του ΓΑΣ Κομοτηνή ήταν την φετινή σεζόν, όταν στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΧΑΝΘ είχε σημειώσει 26 πόντους με 4 τρίποντα, στη μεγαλύτερη νίκη του ΓΑΣ κατά την αγωνιστική περίοδο 2012/13. Έτσι λοιπόν, επόμενος σταθμός της μπασκετικής του καριέρας θα είναι ο ΑΟ Αγρινίου, ομάδα της πόλης από την οποία κατάγεται, η οποία μάλιστα τον ανακοίνωσε πριν δύο μέρες. μαζί με άλλους 3 αθλητές!