Ποιο κανάλι θα μεταδώσει τις προσπάθειες των Θρακιωτών στο Μουντιάλ Νέων της Τουρκίας

Αντίστροφα κυλάει ο χρόνος για την έναρξη στα τέλη της εβδομάδας του Μουντιάλ Νέων που θα φιθλοξενηθεί στην Τουρκία με την συμμετοχή και της Εθνικής Ομάδας, στην οποία μάλιστα συμμετέχουν και δύο στελέχη της Ξάνθης: ο Δημήτρης Γούτας και ο Αντώνης Ράνος.

 Η διοργάνωση θα καλύπτονταν τηλεοπτικά από την ΕΡΤ, ωστόσο οι μεταδόσεις προφανώς βρίσκονται στον αέρα μετά το αιφνίδιο λουκέτο που επέβαλε η κυβέρνηση. Στην Τουρκία θα ταξίδευαν για τις μεταδόσεις οι Βασίλης Μπακόπουλος, Δημήτρης Μαλισιώβας και Χρήστος Σαράντος από την ΕΡΑ Σπορ, ωστόσο πλέον δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.

Η διοργάνωση ξεκινά την Παρασκευή παρά τις πολυήμερες διαδηλώσεις στις μεγάλες τουρκικές πόλεις κατά της κυβέρνησης Ερντογάν, οι οποίες έχουν προβληματίσει μάλιστα στελέχη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας FIFA για την ασφάλειά της. Η πρεμιέρα της Ελλάδας είναι το ερχόμενο Σάββατο με πρώτο αντίπαλο το Μεξικό, ωστόσο ουδείς ξέρει αν θα υπάρξει άλλο ιδιωτικό κανάλι που θα πάρει τα δικαιώματα, όπως συνέβη με τον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος μπάσκετ και το Confederations Cup που εξασφάλισε και ήδη μεταδίδει ο Σκάι.

Ανεξάρτητα πάντως από το τι θα γίνει, αξίζει να σημειωθεί ότι τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου κάτω των 20 ετών της Τουρκίας θα μεταδώσει ζωντανά και το δορυφορικό κανάλι Eurosport που έχει και ελληνική έκδοση, επομένως θα έχουν την δυνατότητα σίγουρα να τους παρακολουθήσουν όσοι διαθέτουν δορυφορικό πιάτο ή όσοι είναι συνδρομητές σε Nova ή OteTv. Από εκεί και πέρα, θα δείξει τις επόμενες μέρες αν θα εκδηλώσει ενδιαφέρον να αγοράσει τα δικαιώματα κάποιο κανάλι.

Η ομάδα πρόκειται να αναχωρήσει τα επόμενα εικοσιτετράωρα και μεταξύ των παραγόντων της ΕΠΟ που θα την συνοδεύσουν στην Τουρκία θα είναι και ο αντιπρόεδρός της και πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης. Μάλιστα, την αποστολή την επισκέφθηκε το Σάββατο στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει στην Αθήνα και ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής, που ευχήθηκε στους παίκτες καλή επιτυχία.

Όπως ανακοινώθηκε μεσοβδόμαδα από τον Κώστα Τσάνα, στους 20 που θα ταξιδέψουν περιλαμβάνεται τόσο ο Δημήτρης Γούτας όσο και ο Αντώνης Ράνος της Ξάνθης. Ωστόσο την Κυριακή προέκυψε πρόβλημα τραυματισμού με τον Ταξιάρχη Φούντα, με αποτέλεσμα να γίνεται αγώνας δρόμου μήπως μπορέσει και αντικατασταθεί, καθώς είχε δηλωθεί στην FIFA.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here