Το ThrakiSportS συμμετέχει στην απεργία για την ΕΡΤ. Δείτε το πρόγραμμα της ΝΕΤ, ακούστε τι μεταδίδουν οι ΕΡΑ Κομοτηνής και Ορεστιάδας

Το ThrakiSportS και οι συντάκτες και συνεργάτες του, συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία που έχει προκηρυχθεί την Πέμπτη για το λουκέτο που αποφασίστηκε ξαφνικά από την κυβέρνηση στην ΕΡΤ.

Η γενική απεργία προκηρύχθηκε από τις ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ και αφορά όλον τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και στο πλαίσιο αυτό, συμμετέχουν και τα σωματεία του χώρου των ΜΜΕ με 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση σε όλα τα ΜΜΕ, δημοτικά και ιδιωτικά (εφημερίδες, ραδιοτηλεοπτικά μέσα, περιοδικά, Γενική Γραμματεία Τύπου, ΑΠΕ-ΜΠΕ, διαδικτυακά μέσα και Γραφεία Τύπου).

Όπως επισημαίνεται στην απόφαση για προκήρυξη της απεργίας, τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα μπορούν να μεταδίδουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις, στο πλαίσιο ολιγόλεπτων ειδησεογραφικών δελτίων. Από την απεργία εξαιρούνται τα ραδιοτηλεοπτικά και ιντερνετικά μέσα, τα οποία αναμεταδίδουν το απεργιακό πρόγραμμα των εργαζομένων στην ΕΡΤ.

Το ThrakiSportS από την πρώτη στιγμή που προέκυψε το θέμα με την ΕΡΤ, ανέτρεψε την συνήθη ροή των αναρτήσεών του και παρακολούθησε το θέμα. Άλλωστε η ΕΡΤ ήταν αυτή που μετέδωσε τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα της ιστορίας, από τους Ολυμπιακούς Αγώνες μέχρι τα Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα σχεδόν όλων των αθλημάτων.

Από την ΕΡΤ ζήσαμε την κατάκτηση του Euro το 2004 ή του Ευρωμπάσκετ το 1987. Η ΕΡΤ μετέδωσε τους αγώνες και τα μετάλλια της Πηγής Δεβετζή ή το γκολ του Τοροσίδη και την πρώτη νίκη της Ελλάδας σε Μουντιάλ. Το κρατικό ραδιόφωνο αποτελούσε την σταθερή παρέα κάθε Σαββατοκύριακο, από αυτό ακούγαν οι παλιότεροι τους αγώνες της θρυλικής ομάδας μπάσκετ του ΓΑΣ Κομοτηνή στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Κομοτηνής ή τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του ΑΟ Ορεστιάδας στην τοπική ΕΡΑ.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΝΕΤ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ Η ΕΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΚΑΙ Η ΕΡΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΤΑΖΙΔΗ “ΞΥΠΝΑ, ΚΑΤΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΣΠΟΡ;” ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ, ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΑΠ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΥΡΙΩΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΚΛΗΡΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΟ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΤ, ΔΙΑΒΑZΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

To ThrakiSportS σε ένδειξη συμπαράστασης στους εργαζομένους στην ΕΡΤ και ιδίως στους περίπου 50 θρακιώτες δημοσιογράφους, τεχνικούς και διοικητικό προσωπικό, σεβόμενο τις αποφάσεις των συνδικάτων στα ΜΜΕ και θεωρώντας πολύ σημαντικές τις στιγμές, ΔΕΝ  ανανεώνει την ύλη του με νέες αναρτήσεις από τις 6.00 τα ξημερώματα της Πέμπτης (13 Ιουνίου). Θα επανέλθουμε σε κανονική ροή αναρτήσεων μόλις ολοκληρωθεί η απεργία, ωστόσο και κατά την διάρκεια αυτής θα υπάρχουν συνοπτικές αναρτήσεις για μείζονα θέματα έκτακτης επικαιρότητας, ιδίως σε σχέση με τα γεγονότα αυτά…