Πύρρος και Άλεξ ανάμεσα σε… Δήμα και Ταξιλδάρη!

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Μια καταπληκτική φωτογραφία από την πρόσφατη επίσκεψη του Πύρρου Δήμα στην Θράκη και την παρουσία του σε ημερίδα για την καταπολέμηση του ντόπινγκ που οργανώθηκε στην Κομοτηνή, στο κρήριο της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης.

Εκεί λοιπόν, στον πρώτο όροφο, έξω από την αίθουσα εκδηλώσεων, υπάρχουν αναρτημένες εδώ και χρόνια δυο αφίσες. Η μία είναι του Πύρρου Δήμα και της Βούλας Πατουλίδου, από την υποδοχή τους ως ολυμπιονικών το 1992, μετά την Βαρκελώνη. Η άλλη είναι του Άλεξ Ταξιλδάρη και της προπονήτριάς του Μαρίας Μπαξεβάνη, λίγο μετά την κατάκτητηση του μεταλλίου από τον κομοτηναίο πρωταθλητή στους Παραολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004.

Εκεί λοιπόν, ανάμεσα στις δύο αφίσεις που τους εικον΄ζιουν, έτυχε να συναντηθούν ο Πύρρος Δήμας και ο Άλεξ Ταξιλδάρης. Και φυσικά, Πύρρος και Άλεξ, που εκτός από τον αθλητισμό έχουν και την πολιτική και την ενασχόλιση με τα κοινά που τους συνδέει, δεν έχασαν την ευκαιρία να βγουν μια καταπληκτική πραγματικά φωτογραφία. Ο Πυρρος και ο Αλεξ ανάμεσα στον Δήμα και τον Ταξιλδάρη…