Στην τελική ευθεία για την πρώτη και στο βάθος… Ευρώπη!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Ακριβώς μια εβδομάδα έχει απομείνει πριν την πρώτη προπόνηση της Ξάνθης(19/6) και με τις μεταγραφικές εξελίξεις να αναμένονται, αν και το μυαλό όλων είναι στην ΟΥΕΦΑ για τις αδειοδοτήσεις.

Σε εντατικούς ρυθμούς προετοιμάζονται για την επίσημη πρώτη της Ξάνθης οι άνθρωποι του συλλόγου, με τους κ. Πανόπουλο, Ππαδημητρίου και τον προπονητή της ομάδας Νίκο Καραγεωργίου να αναμένεται να συναντηθούν θέτοντας επί τάπητος τα μεταγραφικά της ομάδας, με τις εξελίξεις να αναμένονται σημαντικές.

Πάντως και στο κομμάτι της Ευρώπης πλέον όσο περνάει ο καιρός ο άνθρωποι της Ξάνθης φαίνονται «ζεστοί» ιδιαίτερα μάλιστα από την στιγμή που διαρρέεται έντονα  πως τελικά η ομάδα που θα βγει στην Ευρώπη είναι η Ξάνθη! 

Οι διοίκηση της ομάδας όπως και ο μεγαλομέτοχος παρακολουθούν στενά το συγκεκριμένο κομμάτι και ελπίζουν σε καλά νέα μέχρι και την Παρασκευή που αναμένεται να βγει η απόφαση. Πάντως ακόμη και στην περίπτωση που βγει στην Ευρώπη η «Βασίλισσα της Θράκης» δεν αναμένονται μεγάλες αλλαγές στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.