Έντονο παρασκήνιο πριν τις εκλογές στον Εθνικό

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

– Την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013, στις 6μμ στο ΚΕΠΑΚΥ Δήμου Αλεξανδρούπολης, είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν οι εκλογές το ΜΦΓΣ Εθνικού για την κεντρική διοίκηση. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί διοικητικός και οικονομικός απολογισμός για τη αγωνιστική χρονιά που ολοκληρώθηκε.

Όπως αναφέρει η πρόκληση της Γενικής Συνέλευσης, «Σύμφωνα με το νόμο και τα άρθρα 9 και 10 του Καταστατικού του συλλόγου ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης, το Διοικητικό Συμβούλιο αυτού καλεί σε Γενική Συνέλευση τα μέλη του Συλλόγου την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013, ώρα 18:00 στο ΚΕΠΑΚΥ Δήμου Αλεξανδρούπολης και εναλλακτικά σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας την Τετάρτη 19 Ιουνίου, ώρα 18:00 στον ίδιο χώρο».

Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης είναι τα παρακάτω:
1. Διοικητικός Απολογισμός 2012-2013
2. Οικονομικός Απολογισμός 2012-2013
3. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
4. Προϋπολογισμός 2013-2014
5. Εσωτερικός Κανονισμό
6. Εκλογή Νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, το ενδιαφέρον είναι μεγάλο μεταξύ των μελών του Εθνικού και του φίλαθλου κοινού της Αλεξανδρούπολης και προμηνύεται σημαντική προσέλευση κόσμου, τόσο για να παρακολουθήσει όσο και να συμμετάσχει στις διαδικασίες.

Λίγες  ώρες πριν τη διαδικασία, υπάρχει ανοιχτό το πεδίο των υποψηφιοτήτων για μια θέση στο κεντρικό συμβούλιο, ωστόσο, δεν αναμένεται να υπάρξουν εντυπωσιακές διαφοροποιήσεις. Η νέα διοίκηση θα εκλεγεί με ψηφοφορία από ενιαία λίστα υποψηφιοτήτων.