Η μεγάλη ώρα του «Ράφα»

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

–  Το βάπτισμα του πυρός σε μεγάλο αγώνα παίρνει το απόψε στο Κορτράικ του Βελγίου ο Ραφαήλ Κουμεντάκης.

Ο ακραίος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, πριν ανοίξει τα φτερά του για την Ιταλία όπου όλα δείχνουν ότι θα αγωνίζεται του χρόνου με την φανέλα της Ραβένα, κάνει σε λίγες μέρες το μεγάλο άλμα στην Εθνική ομάδα με τον Αλέκο Λεώνη να τον χρίζει αντικαταστάτη του τραυματία Κώστα Χριστοφιδέλη. 

Ο «Ράφα» δεν αναμένεται να ξεκινήσει βασικός απέναντι στους Βέλγους αλλά σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις τα 203 εκατοστά του θα χρειαστούν σίγουρα απέναντι στους ψηλόσωμους αντιπάλους μας. Για τον Κουμεντάκη το δεύτερο μπαράζ με τους Βέλγους αποτελεί την πρώτη μεγάλη πρόκληση στην καριέρα του με την Εθνική Ανδρών.

Όλοι μιλούν για τον παίκτη που στα επόμενα χρόνια πρέπει να σηκώσει μαζί με τους υπόλοιπους νεαρούς την Εθνική ομάδα και πλέον με το καλημέρα στους άνδρες χρειάζεται να αποδείξει ότι μπορεί. Δεν είναι τυχαία άλλωστε τα λόγια που μόλις χθες Παρασκευή είπε για αυτόν ο ομοσπονδιακός προπονητής Αλέκος Λεώνης.

Στην Εθνική Εφήβων πλην ελαχίστων εξαιρέσεων αποτέλεσε μαζί με τον Κοκκινάκη το δυνατό μας δίδυμο. Το ίδιο καλείται να κάνει και τώρα απέναντι όμως σε πιο έμπειρους και έτοιμους αθλητές σε έναν αγώνα ζωής ή θανάτου για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.