Πωλητήριο του Εθνικού στον Ραφαήλ Κουμεντάκη!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

–  Κρούση στον Άλαν Κόμελ, πρώην ακραίο της Λαμίας, φέρεται να έχει κάνει σύμφωνα με πληροφορίες ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

Η κίνηση αυτή συνδέεται προφανώς με το σοβαρό ενδεχόμενο πώλησης του Ραφαήλ Κουμεντάκη. Όπως έχει αποκαλύψει το ThrakiSportS, στην διοίκηση του Εθνικού έχουν φτάσει προτάσεις από χώρες του εξωτερικού για το σημαντικότερο «περιουσιακό της στοιχείο». Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην συνεδρίαση του ΤΑΑ Εθνικός την Πέμπτη μεταξύ άλλων, ελήφθη η απόφαση να παραχωρηθεί ο παίκτης, εφόσον φτάσει ικανοποιητική προσφορά.

Μάλιστα, η προσφορά αυτή σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες καθορίστηκε περίπου στα 50.000 ευρώ. Ο λόγος είναι εύλογος, αφού σε διαφορετική περίπτωση ο Εθνικός δεν θα λάμβανε τίποτα, αφού κάποια στιγμή θα ολοκληρωνόταν το συμβολαιο του “Ραφ” και θα μπορούσε ως ελεύθερος να υπογράψει όπου θέλει χωρίς να λάβει τίποτα η ομάδα του Έβρου!

Ήδη μάλιστα, η εφημερίδα «Φως των Σπορ» αποκαλύπτει στο φύλλο της Τρίτης ότι υπήρξε συμφωνία και τελικά ο Ραφαήλ Κουμεντάκης θα μεταγραφεί από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, στην ιταλική Ραβέννα. Ο  21 χρονος ακραίος του Εθνικού , πριν ακόμη τελειώσει τα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής θα ξενιτευτεί και θα υπογράψει στην ιστορική Ραβένα για την επόμενη τριετία, ενώ στο συμβόλαιο θα υπάρχει ειδική ρήτρα σύμφωνα με την οποία σε αυτό το διάστημα δεν θα μπορεί να μετακομίσει σε άλλη ελληνική ομάδα.

Εφόσον επιβεβαιωθεί η πληροφορία, μετά τους Φράγκο, Τζούριτς, Ψάρα, Πελεκούδα, ακόμη ένας έλληνας μετακομίζει στο καμπιονάτο, που θεωρείται (όχι άδικα) το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.