Οι πρώτες δηλώσεις του Κυριακίδη ως παίκτη της Ξάνθης

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης “Αθλητικός Μετρόπολις” και στην εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο” του Φημήτρη Κανελάκη έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, ως ποδοσφαιριστής της Ξάνθης, ο Δημήτρης Κυριακίδης. Εκεί μίλησε για την Ξάνθη, αλλά και για την ομάδα στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, τον ΠΑΟΚ.

«Θέλω πρώτα να ευχαριστήσω την παλιά μου ομάδα, για τα τρία υπέροχα χρόνια ευχαριστώ στην οικογένεια του Λεβαδειακού. Είναι τεράστιο βήμα για μένα η Ξάνθη, κάθε παίκτης θέλει να πάει σε αυτή την ομάδα και είναι πρόκληση για μένα πραγματικά», ήταν τα πρώτα λόγια του Κυριακίδη. Από εκεί και πέρα είπε: 

Για το ελληνικό στοιχείο της Ξάνθης: «Είναι πολύ καλό το να υπάρχει το ελληνικό στοιχείο πιστεύω ότι θα βοηθηθώ, αυτό που σκέφτομαι είναι πρώτα να βοηθήσω την ομάδα». 

Για την παρουσία του Νίκου Καραγεωργίου: «Έχουμε συνεργαστεί και στον ΠΑΟΚ και μου δείχνει εμπιστοσύνη και στην Ξάνθη». 

Για τα πλέι-οφ: «Αν πάρουμε την εικόνα όλων των ομάδων και ο Ατρόμητος άξιζε την πρώτη θέση και ειδικά αν δούμε το χθεσινό αγώνα αδικήθηκε, θα μπορούσε να κερδίσει αυτός. Και ο ΠΑΟΚ προσπάθησε πολύ, με τα όσα έγιναν τον τελευταίο καιρό και ως μεγάλη ομάδα δίκαια βρίσκεται εκεί. Όσον αφορά την Ξάνθη, θα μπορούσε να είναι μέσα στις τέσσερις ομάδες των πλέι-οφ και θα μπορούσε να μπει, γιατί έκανε πολύ καλό δεύτερο γύρο».