Μπάσιμο του Πλατανιά (του Ουζουνίδη) για Μαρίν

Ανταπόκριση από την Κρήτη: Λάζαρος Φιλιππίδης

–  Σοβαρή περίπτωση για να έρθει στον Πλατανιά κρίνεται σύμφωνα με πηγές στην κρητική ομάδα η περίπτωση του Νικολά Μαρίν της Ξάνθης, που παρότι είναι στα 33 του (γεννηθείς στις 29/8/80), θα είναι μεγάλη υπόθεση για τον Πλατανιά να τον φέρει στα Χανιά. 

Κατά πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στον κρητικό Τύπο, ο Γάλλος επιθετικός των 3 τερμάτων φέτος με την Ξάνθη αλλά και των 5 ασίστ, έχει πολύ καλή σχέση με τον Ουζουνίδη ενώ, από πληροφορίες από την Αθήνα που δημοσιεύονται στις εφημερίδες των Χανίων αναφέρουν ότι ήδη έχει πει “όχι” σε δύο προτάσεις που του έχουν γίνει από την Skoda Ξάνθη για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Λογικά, θα μπορούσε ο ερχομός του Ουζουνίδη στα Χανιά να συνοδευτεί και με τη μεταγραφή κάποιου ή κάποιων ποδοσφαιριστών που συνεργαζόταν στην Ξάνθη, ένας από τους οποίους -και πρόκειται μάλιστα για την καλύτερη μάλλον περίπτωση- είναι ο Νικολά Μαρίν.

Μία άλλη περίπτωση πάντως που ακούγεται είναι αυτή του  Ρικάρντο Ντάνι, ο οποίος στα 31 του (30/1/82) μένει ελεύθερος επίσης, αλλά παίζει σε θέση (αμυντικός μέσος) όπου ο Πλατανιάς παρουσιάζει πληρότητα και ειδικότερα ένα παραπάνω, εφόσον ευσταθεί η φήμη ότι “έρχεται” ο Γουνδουλάκης.

Σε κάθε περίπτωση, ακούγεται έντονα στον Πλατανιά πως είναι αποφασισμένοι να πραγματοποιήσουν μεταγραφές που θα… εντυπωσιάσουν και τουλάχιστον δύο από αυτές θα είναι ηχηρές. Και οι υπόλοιπες όμως θα είναι στο πνεύμα να δυναμώσουν πάρα πολύ την ομάδα και να τη μετατρέψουν σε πολύ ανταγωνιστική για τη χρονιά που έρχεται, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο.

Μάλιστα, φημολογείται ότι ο Πλατανιάς ήρθε σε επαφή και με τον Ντιέγκο Λεόν, τον πολύ καλό χαφ της Κέρκυρας, ρωτώντας τον για τις απαιτήσεις του, οι οποίες όμως σε πρώτη φάση δεν κρίνονται και λίγες…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here