Oι Θρακιώτες που έπαιξαν στην πρεμιέρα των πλέι οφ ανόδου

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Μελίνα Ντισλιάν

–  Το βράδυ της Κυριακής (2/6) ξεκίνησαν τα μπαράζ ανόδου, από όπου θα αναδειχθεί η ομάδα που θα πάρει το τέταρτο εισιτήριο για τη Superleague και το ΤhrakiSportS σας παρουσιάζει τι έκαναν οι θρακιώτες ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίστηκαν με τις ομάδες τους.

Στον αγώνα του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό Βόλου, όπου οι Θεσσαλοί κέρδισαν με 0-1, αγωνίστηκαν μόλις δύο αθλητές που έχουν φορέσει στο παρελθόν φανέλα της ομάδας της Θράκης. Ο λόγος για τον Αντώνη Νατσούρα και τον Σταύρο Βαγγελόπουλο του Γηραιού, που έχουν παίξει με τα χρώματα του Πανθρακικού. Αντίθετα, δεν αγωνίστηκαν οι Νατσούρας και Τσερκέζος των γηπεδούχων, όπως και οι Ρόκα, Καπετάνος, Τσιάτσιος και ο τραυματίας Κωστούλας, που θα χάσει ολόκληρη τη σεζόν για τους Βολιώτες.

Στην αναμέτρηση της Νίκης Βόλου με τον Παναιτωλικό, που έληξε με σκορ 1-1 είχαμε μεγαλύτερη θρακιώτικη εκπροσώπηση. Συγκεκριμένα, αγωνίστηκαν σε όλο το 90λεπτο οι Κοντοδήμος, Ριζογιάννης, ενώ ο Χάρης Παππάς από τη Χρυσούπολη έπαιξε για 68 λεπτά και αντικαταστάθηκε από τον Τάντιτς. Στη βασική ενδεκάδα της ομάδας του Αγρινίου αγωνίστηκαν ο Κομοτηναίος Χουσεϊν Μουμίν και ο Πασχάλης Μελισσάς.