Στη Γ’ Εθνική και ο Αγ. Νικόλαος Κρήτης με τον θρακιώτη πρόεδρο!

Ανταπόκριση από την Κρήτη: Λάζαρος Φιλιπππίδης

–  Την άνοδο της στην Γ’ Εθνική πανηγυρίζει η ομάδα του ΑΟ Αγίου Νικολάου Κρήτης, που όπως έχει αποκαλύηψει το ThrakiSportS έχει Θρακιώτη πρόεδρο, τον Γρηγόρη Αλεξούδη.

Oι Λασηθιώτες στον όμιλο της Κρήτης πήραν τη νίκη της ανόδου στον Φουρφουρά μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κοκολάκη σε ανατροπή του Δήμα από τον Τσακάλη, ενώ την ίδια ώρα ο (αδιάφορος) Ζαρός κέρδιζε την Ιωνία με 2-0 χάρις στα γκολ των Πλύγκου, Νταβιγλάκη και της στερούσε την δυνατότητα να ανέβει εκείνη κατηγορία.

Ο Γρηγόρης Αλεξούδης είναι πρόεδρος της ομάδας ΑΟ Αγίου Νικολάου, η οποία κατέκτησε σχετικά εύκολα το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Λασιθίου και ανεβαίνει πλέον στα εθνικά πρωταθλήματα μετά τα μπαράζ με τις άλλες πρωταθλήτριες των ΕΠΣ της Κρήτης (Ηρακλείου, Ρεθύμνου και Χανίων). 

Κατάγεται από το Σιτοχώρι Διδυμοτείχου, ένα χωριό 440 κατοίκων, όπου έμεναν οι γονείς του. Έχει πολλές αναμνήσεις από την περιοχή, αν και έφυγε το 1986 για να παίξει ποδόσφαιρο στην Κρήτη. Εκεί ρίζωσε και έφτασε να υπηρετεί πλέον το άθλημα ως παράγοντας.

Μάλιστα, ο Γρηγόρης Αλεξούδης είχε μιλήσει αποκλειστικά στο ThrakiSportS για την πορεία της ομάδας του αλλά και τη γνώμη του για το ποδόσφαιρο της Θράκης, με αφορμή την κατάκτηση του τίτλου στην ΕΠΣ Λασιθίου. Θυμηθείτε την συνέντευξή του με ένα κλικ ΕΔΩ