Συλλυπητήρια Εθνικού για Κουκουράβα

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του πρώην Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, Νικολάου Κουκουράβα, εξέδωσε η διοίκηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Συγκεκριμένα, η συλληπητήρια ανακοίνωση της ομάδας της Αλεξανδρούπολης αναφέρει:

“Το Δ.Σ. του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος πρώην δημάρχου Αλεξανδρούπολης Νικολάου Κουκουράβα. Ο πρώην δήμαρχος ήταν γνωστός για τα φίλαθλα αισθήματά του προς τον Εθνικό και για την βοήθεια που προσέφερε στο σωματείο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει”.

Ο Νίκος Κουκουράβας έφυγε από τη ζωή τα ξηερώματα της Τρίτης στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου νοσηλευόταν από τις 13/5 μετά από ατύχημα που είχε μέσα στο σπίτι του.

Ο Νίκος Κουκουράβας διετέλεσε Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης την τετραετία 1991-1994, Διοικητής του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και Πρόεδρος του Τοπικού Παραρτήματος του Πανελληνίου Ερυθρού Σταυρού επί πολλά χρόνια.

Να θυμίσουμε ότι τον Νοέμβριο του 2011 τιμήθηκε για την συνολική παρουσία και την προσφορά του στην πόλη μας από τον νυν δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελο Λαμπάκη, από όπου και η φωτογραφία με τους τροβαδούρους του Εθνικού να τραγουδούν στην εκδήλωση (από όπου και η φωτογραφια). 

Η κηδεία του εκλιπόντος έγινε σήμερα Τετάρτη στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Αλεξανδρούπολη.