Διαγωνισμός: Το ThrakiSportS σας στέλνει στο μπαράζ Ελλάδας – Βελγίου… πρώτο τραπέζι πίστα

Το βράδυ του Σαββάτου η Εθνική Ανδρών Βόλεϊ δίνει τον κρισιμότερο αγώνα των τελευταίων ετών, το μεγάλο μπαράζ με το Βέλγιο για την πρόκριση στο Ευρωβόλεϊ και το ThrakiSportS στέλνει πέντε αναγνώστες του πρώτο τραπέζι… πίστα για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι από το Κλειστό Γυμναστήριο της Ορεστιάδας.

Πιο συγκεκριμένα έχουμε εξασφαλίσει δύο VIP διπλές προσκλήσεις, που θα δοθούν σε δύο τυχερούς για να μπορέσουν να παρακολουθήσουν σαν… άρχοντες, μαζί με όλους τους επισήμους, το σπουδαίο παιχνίδι. Αλλά επιπλέον, ένας τυχερός θα έχει την δυνατότητα να ζήσει το παιχνίδι παρέα με την… δημοσιογραφική ομάδα του ThrakiSportS, μέσα από τον αγωνιστικό χώρο, δίπλα στους παίκτες!!!

Τον σπουδαίο αγώνα το ThrakiSportS θα τον καλύψει με πενταπλή παρουσία στο νέεο Κλειστό Γυμναστήριο Ορεστιάδας “Νίκος Σαμαράς”. Μαζί λοιπόν με τον ανταποκριτή μας Γιάννη Βαβαλικούδη, τους Γιώργο Πανταζίδη και Λεωνίδα Κάλφα που θα ταξιδέψουν από την Αλεξανδρούπολη και τον Δημήτρη Αρβανιτίδη που θα ταξιδέψει για τον αγώνα αυτόν από την Αθήνα, θα βρίσκεται και ένας τυχερός αναγνώστης που θα παραλάβει κανονικά δημοσιογραφική διαπίστευση από το ThrakiSportS και θα έχει την ευκαιρία να ζήσει την μοναδική εμπειρία της παρακολούθησης του αγώνα μαζί με τους υπόλοιπους δημοσιογράφους, εντός του αγωνιστικού χώρου, δίπλα στους παίκτες. Και φυσικά, αμέσως μετά θα έχει την ευκαιρία νατους γνωρίσει, να συνομιλήσει μαζί τους και έφόσον το επιθυμεί, να γράψει το ρεπορτάζ τους για να δημοσιευθεί από το ThrakiSportS!!!

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, δύο πράγματα οφείλετε να κάνετε

 

 

1ον) Να μπείτε στην σελίδα του ThrakiSportS στο Facebook και να κάνετε like στην σελίδα μας. Αυτή είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να συμμετάσχετε σε αυτόν τον διαγωνισμό, όπως και σε όλους όσους διεξάγει το ThrakiSportS. Ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνετε αυτό, είναι να κλικάρετε πάνω δεξιά στην σελίδα που είστε τώρα στην ένδειξη Facebook και να πατήσετε like. Εννοείται ότι όσοι το έχετε κάνει ήδη, ξεπερνάτε αυτό το στάδιο και πηγαίνετε αμέσως στο επόμενο…  

 
2ον) Να μας στείλετε ένα email στην ηλεκτονική διεύθυνση thrakisports@yahoo.gr με την ένδειξη “Για τον διαγωνισμό της Εθνικής Βόλεϊ”, όπου θα μας αναφέρετε από την τωρινή Εθνική Ανδρών Βόλεϊ ποιοι δύο παίκτες είναι Εβρίτες. Ακόμα και έναν να βρείτε, μπορείτε να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό, αλλά εννοείται πως έχουν προτεραιότητα όσοι βρουν και τους δύο, από αυτούς που βρίσκονται ήδη στην Ορεστιάδα και συμμετέχουν αυτή την στιγμή στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας.

 

Θερμή παράκληση επίσης, στο e-mail να μας στέλνετε την προτίμησή σας, αν δηλαδή επιθυμείτε να κερδίσετε την διπλή VIP πρόσκληση ή αν θέλετε να διεκδικήσετε την παρουσία σας στον αγώνα ως… δημοσιογράφος, διαπιστευμένος από το ThrakiSportS. Μπορείτε επίσης να μας σημειώσετε ότι επιθυμείτε και τα δύο, οπότε θα μπείτε και στις δύο κληρώσεις. Πρώτα θα γίνει η κλήρωση για όσους ενδιαφέρονται για την δημοσιογραφική διαπίστευση και ακολούθως, εκείνη για τις δύο διπλές VIP προσκλήσεις για τον μεγάλο αγώνα. 

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Οι πέντε συνολικά νικητές θα έχουν την ευκαιρία φυσικά να γνωρίσουν από κοντά και να μιλήσουν με τους παίκτες της Εθνικής Ομάδας και να λάβουν δώρα από την Εθνική Ομάδα. Για αυτό, κάντε like στην σελίδα του ThrakiSportS στο facebook και σπεύσατε να μας στείλετε e-mail με την σωστή απάντηση στο ερώτημα που θέσαμε, ώστε να λάβετε μέρος στην κλήρωση.

Ο διαγωνισμός τρέχει μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής και αμέσως μετά θα ανακοινωθούν οι νικητές και ο τρόπος που θα παραλάβουν τα δώρα τους…