Στο European Tour το Beach Handball της Αλεξανδρούπολης!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Στο European Beach Handball Tour (EBT) εντάχθηκε η διοργάνωση Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Handball, που εγκρίθηκε αρχικά από την επιτροπή Beach Handball της ΟΧΕ και θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Αλεξανδρούπολη και συγκεκριμένα στην παραλία της Αγίας Παρασκευής το τριήμερο 19-21 Ιουλίου με τη συμμετοχή πολλών ομάδων ανδρών και γυναικών από όλη την Ελλάδα!

Να θυμίσουμε ότι το καλοκαίρι του 2012 οι Κύκλωπες είχαν διοργανώσει με επιτυχία το Open Τουρνουά Beach Handball Β. Ελλάδας.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και επίσημες ομάδες από την υπόλοιπη Ευρώπη και η βαθμολογία που θα συγκεντρώσουν θα μετρήσει στην γενικότερη Πανευρωπαϊκή Βαθμολογία Beach Handball!

Πριν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στις 17, 18 & 19 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί το 2ο Open Τουρνουά Alexandroupolis Beach Handball Β. Ελλάδας (Ανδρών – Γυναικών) με συμμετοχές και από την Βουλγαρία, επίσης στην Παραλία Αγ. Παρασκευής Αλεξανδρούπολης.

Οι ομάδες που θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να στείλουν Ε-mail: kiklopes1985@yahoo.gr και να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6980258807 (Υπεύθυνος: Δημήτρης Χαραλαμπάκης).