Η Τουρκάλα καλλονή της… Καλλονής και το φλερτ με την Θράκη…

Γράφει η Βερόνικα Ευθυμίου

–  Εξαλλα πανηγύρισε η Τουρκάλα ηθοποιός Νεσχάν Μουλαζίμ την άνοδο της Καλλονής στη Super League, επιβραβεύοντας τον γκολκίπερ της ομάδας της Μυτιλήνης και σύντροφό της, Γιάννη Σιδεράκη με ένα ξεχωστικό φιλί.

Με ένα ναργιλέ ανάμεσα στα στήθη της, η Νεσχάν Μουλαζίμ έχει τη δύναμη αν θέλει να προκαλέσει θερμό ελληνοτουρκικό επεισόδιο ή να ενισχύσει την φιλία με τη γειτονική χώρα! Ήρθε στην Ελλάδα το 2001 για διακοπές και τελικά έμεινε για τα καλά, βλέποντας τον αντρικό πληθυσμό της χώρας να πέφτουν ο ένας μετά τον άλλο στα ατελείωτα πόδια της. 

Ποιος θα μπορούσε εξάλλου να αντισταθεί στα υγρά της χείλη, στο διαπεραστικό της βλέμμα και στο πλούσιο μπούστο της; Δηλώνει καθαρή ανατολίτισσα μέσα και έξω από το κρεβάτι και εμείς σας την παρουσιάζουμε από παλιότεερη φωτογράφισή της για ανδρικό ελληνικό περιοδικό.

Η Τουρκάλα καλλονή, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο του www.lesvosnews.gr, κρατώντας τη φανέλα του συντρόφου της στα χέρια, πανηγύρισε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ σε άπταιστα ελληνικά έκανε δηλώσεις για την άνοδο της Καλλονής, εκφράζοντας και την επιθυμία της για παραμονή του Σιδεράκη στην ομάδα της Μυτιλήνης.

Ααααχ, λέει ο ανδρικός πληθυσμός της Θράκης. Χάθηκε ο κόσμος αντί για τον Σιδεράκη να έχει βρει κάποιον στην Θράκη, να την απολαμβάνουν οι εξέδρες του Skoda Ξάνθη Arena ή του ΔΑΚ Κομοτηνής; Για παράδειγμα, η Ξάνθη που ψάχνει για τερματοφύλακα αλλά και ο Πανθρακικός τι κάνουν; ΑΔεν σκέφτονται λίγο τον Σιδεράκη και αν όχι αυτό, την κοπέλα του, που θα βρει στα μέρη μας κόσμο να μιλήσει και την μητρική της γλώσσα;

Δείτε το βίντεο με τους πανηγυρισμούς, τις δηλώσεις και το τρυφερό φιλί της Νεσχάν στον Σιδεράκη…

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”http://www.youtube.com/embed/dPzWo_S2k0E?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen]