Mεγάλη συμμετοχή και κέφι στο ”Φεγγάρι στη Ρόδα” στην Αλεξανδρούπολη!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

Το βράδυ της Παρασκευής (24/5) η Αλεξανδρούπολη γέμισε από ποδήλατα! Μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα, ποδηλάτες πλημμύρισαν τους δρόμους της πόλης παίρνοντας μέρος στο “Φεγγάρι στη Ρόδα”, ένα παιχνίδι – scrabble!

Για πρώτη χρονιά ποδηλάτες της πρωτεύουσας του Έβρου συμμετείχαν με τους ποδηλάτρεις Χανίων και Λάρισας σε ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι, το οποίο εξαπλώνεται πανελλαδικά και έχει πολύ μεγάλη απήχηση!

Στις 20:00 το βράδυ, ποδηλάτες άνω των 16 ετών συγκεντρώθηκαν κάτω από το Φάρο της πόλης, όπου έγιναν οι εγγραφές των παικτών και η επεξήγηση των κανόνων του παιχνιδιού.

Η έναρξη δόθηκε μια ώρα μετά, με τους ποδηλάτες γεμάτους ενθουσιασμό και καλή διάθεση να ξεχύνονται στους δρόμους της πόλης προσπαθώντας να μαζέψουν όσο το δυνατόν περισσότερα γράμματα ψάχνοντας τους δασκάλους και τους κινηματογραφιστές του παιχνιδιού! Οι ποδηλάτες κάνοντας τρέλες μπροστά στην κάμερα απαντούσαν με χαρά σε όλες τις ερωτήσεις για να κερδίσουν ένα γράμμα.

Στις 23:00 τη νυχτα, όταν και δόθηκε η λήξη του παιχνιδιού, οι ποδηλάτες μαζεύτηκαν και πάλι στο Φάρο, για να σχηματιστούν οι λέξεις από τα γράμματα που συγκεντρώθηκαν, να γίνει καταμέτρηση των πόντων και να αναδειχθούν οι τρεις νικητές που κέρδισαν δώρα συμβολικής αξίας, με χορηγούς γνωστά καταστήματα της πόλης!

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, όλοι οι συμμετέχοντες αποχώρησαν ενθουσιασμένοι και με τις καλύτερες εντυπώσεις δίνοντας ραντεβού για την επόμενη ποδηλατική συνάντηση!