Απίστευτη ανακοίνωση! Η Football League εύχεται να είναι χωρίς… σκιές το φινάλε

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Κώστας Πιτιακούδης

–  Το πλέον ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών στη Football League βαδίζει στο τέλος του, το βράδυ της Κυριακής θα ξέρουμε τους αντιπάλους της Ξάνθης και του Πανθρακικού στην Σούπερ Λίγκα και η Ένωση Football League εξέδωσε μια πρωτοφανή ανακοίνωση, με την οποία εύχεται η τελευταία στροφή να διεξαχθεί… χωρίς σκιές και… με καλές διαιτησίες.

Υπενθυμίζεται ότι σε αυτήν την τελευταία στροφή της Σούπερ Λίγκας, έξι συνολικά θρακιώτες διαιτητές σφυρίζουν ή κρατούν σημαιάκια σε τρεις αγώνες, μερικοί από τους οποίους είναι εξαιρετικά κρίσιμοι, ενώ επιπλέον άλλοι δύο είναι παρατηρητες διατησίας. Με τέτοιο μεγάλο θρακιώτικο ενδιαφέρον, την τελευταία αγωνιστική της Football League υα την μεταδώσει live το ThrakiSportS. 

Αναλυτικά η απίστευτη πραγματικά ανακοίνωση:

«Κατά γενική ομολογία το φετινό Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ είναι το πλέον ανταγωνιστικό των τελευταίων ετών. Την Κυριακή  26-5-2013 “πέφτει η αυλαία”  και 14 από τις 21 ομάδες αγωνίζονται μεταξύ τους  είτε  για την άνοδο,  είτε για  τον υποβιβασμό.        

Στο “τέρμα  αυτού του Μαραθωνίου” για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013,  η Διοργανώτρια εύχεται η τελευταία αγωνιστική να διεξαχθεί σε κλίμα που να πρεσβεύει το “ευ αγωνίζεσθαι” και να αναδειχθούν οι  καλύτεροι μέσα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς βία, χωρίς σκιές και με καλές διαιτησίες».

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ