Επιβεβαίωση από Σπαλέτι: ο Λοντίγκιν στη Ζενίτ!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις από την Skoda Ξάνθη και την Ζενίτ απομένουν πλέον για την μεταγραφή του Γιούρι Λοντίγκιν στην ομάδα της Αγίας Πετρούπολης.

Την επικείμενη μετακίνηση του γκολκίπερ της Εθνικής Ομάδας στην Ζενίτ ανακοίνωσε ο ίδιος ο Λουτσίανο Σπαλέτι, που ρωτήθηκε σχετικά από ρώσους δημοσιογράφους και επιβεβαίωσε την πληροφορία που μετέδωσε έγκαιρα το ThrakiSportS και αποτέλεσε πηγή πληροφόρησης και για πολλά ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

«Ναι χρειαζόμασταν έναν ακόμα τερματοφύλακα γιατί στην διάρκεια της σεζόν είχαμε τραυματισμούς σε αυτή την θέση. Η άφιξη του Λοντίγκιν δεν σημαίνει πως δεν εμπιστευόμαστε τον Γεγκόρ Μπαμπούριν. Οι δύο τους θα ανταγωνιστούν», ήταν συγκεκριμένα η δήλωση του Σπαλέτι.

Βέβαια, αυτό σημαίνει ότι ο Λοντίγκιν δε προορίζεται για πρώτος τερματοφύλακας της ομάδας, αλλά στο χέρι του θα είναι να κερδίσει την θέση, όπως άλλωστε έκανε και στην Ξάνθη…

«Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα με την επιστροφή του Τίμοστσουκ. Εχει παίξει ξανά μαζί με τον Ιγκορ Ντενίσοφ (σ.σ αγωνίζονται στην ίδια θέση) και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Εξάλλου όλες οι μεγάλες ομάδες χρειάζονται περισσότερους από 11 παίκτες».