Συμφώνησε και χαιρετά τον… Πλατανιά ο Μαρίνος Ουζουνίδης

Ανταπόκριση από την Κρήτη: Λάζαρος Φιλιππίδης

–  Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα είναι όπως όλα δείχνουν ο νέος προπονητής του Πλατανιά Χανίων, όπως ανέφερε ήδη από το πρωί της Πέμπτης το ThrakiSportS. Ο αλεξανδρουπολίτης τεχνικός φέρεται να τα έχει βρει με την ομάδα της Κρήτης και να κατηφορίζει την Δευτέρα στα Χανιά, για να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα.

 

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες κρητικών μέσων ενημέρωσης, ο Ουζουνίδης είπε το “ναι” ήδη από το βράδυ της Πέμπτης. Για την επικύρωση της συγκεκριμένης συμφωνίας απομένουν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες, που ωστόσο εκτιμάται ότι δεν θα σταθούν εμπόδιο στην επιβεβαίωση και επισημοποίηση της συμφωνίας.

 

Ο έμπειρος τεχνικός μιλώντας στο athleticradio το πρωί της Πέμπτης, επιβεβαίωσε τις επαφές με τον Πλατανιά τονίζοντας ότι “είμαστε σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Πλατανιά, ωστόσο έχουμε ακόμα κάποιον δρόμο μέχρι την οριστικοποίηση της συμφωνίας. Ελπίζω ότι σε 2-3 ημέρες θα έχουν ολοκληρωθεί οι συζητήσεις, είτε θετικά – είτε αρνητικά. Πάντως, είμαστε σε καλό επίπεδο”.

Αναφορικά με την άποψη που έχει ο ίδιος για την χανιώτικη ΠΑΕ, επισήμανε ότι “ο Πλατανιάς είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο που έχει μέλλον και προοπτική. Οι άνθρωποι που το απαρτίζουν είναι πολύ σοβαροί και σε αυτόν τον τομέα παίζει μεγάλο ρόλο το γεγονός ότι είναι συνεπείς”Τέλος, σε ερώτηση που του κάναμε για το αν βλέπει ομοιότητες με την Ξάνθη, ο Μαρίνος Ουζουνίδης υπογράμμισε λέγοντας ότι “δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ομοιότητα ωστόσο ο Πλατανιάς είναι μια ομάδα με μέλλον”.