Το pregame των αγώνων Ιασμος – Ορέστης Ορεστιάδας και Χρυσούπολη – Ορφέας Ξάνθης

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Με τους αγώνες της τέταρτης αγωνιστικής συνεχίζονται την τετάρτη (22/5) τα μπαράζ για την άνοδο στη νέα ενοποιημένη Γ’ Ερασιτεχνική Κατηγορία και αρχίζει έτσι ο δεύτερος γύρος του μίνι πρωταθλήματος των έξι αγωνιστικών που ξεκίνησε προ δεκαημέρου.

Αναμφισβήτητα το ενδιαφέρον στρέφεται στον αγώνα του πρωτοπόρου και αήττητου Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου με τον Ορέστη Ορεστιάδας. Αν η ομάδα του Γιλωργου Δίγκα, που διατηρεί το μηδέν στην άμυνά της, καταφέρει να πάρει και πάλι τους τρεις βαθμούς της νίκης, θα καταστεί αυτόματα πρώτο φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης και την άνοδο, που σε μεγάλο βαθμό μπορεί να εξασφαλίσει και από σήμερα, ανάλογα με το άλλο αποτέλεσμα.

Ο Ορέστης θα πάει στον Ίασμο λαβωμένος, καθώς δύο παίκτες του δέχτηκαν κόκκινη κάρτα στο προηγούμενο ματς με τον Ορφέα, αλλά με αναπτερωμένο ηθικό μετά την πρώτη του νίκη. Παράλληλα, θα ολοκληρώσει ένα σερί τριών συνεχόμενων εκτός έδρας αγώνων, ενώ ο Ίασμος ένα σερί τριών εντός. Στις επόμενες δύο αγωνιστικές ο Ορέστης δεν θα φύγει από την Ορεστιάδα και ο Μέγας θα παίξει σε Ξάνθη και Χρυσούπολη. Στον πρώτο γύρο στην Ορεστιάδα ο Μέγας Αλέξανδρος είχε φύγει θριαμβευτής, νικώντας με 3-0.

Την ίδια ώρα στην Χρυσούπολη ο τοπικός Νέστος θα αντιμετωπίσει τον Ορφέα Ξάνθης σε ένα παιχνίδι που θυμίζει το “ο θάνατός σου η ζωή μου”. Όποιος χάσει δύσκολα θα διεκδικήσειο την άνοδο, αν έρθει ισοπαλία πιθανοτατα καιθ οι δύο ομάδες θα πέσουν ξανά στα τοπικά πρωταθλήματα. Οι πρωταθλητές της ΕΠΣ Καβάλας και αυτοί της ΕΠΣ Ξάνθης θα παίξουν το τελευταίο τους χαρτί για να παραμείνουν στο κυνήγι της ανόδου στην Γ’ Εθνική. Στον πρώτο γύρο στο ιστορικό γήπεδο του ΑΠΟΞ ο Ορφέας είχε κερδίσει τον Νέστο με 2-1.

Και οι δύο αγώνες θα ξεκινήσουν στις πέντε το απόγευμα και θα μεταδοθούν live από το ThrakiSportS, όπως άλλωστε συνέβη και στις τρεις πρώτες αγωνιστικές των μπαράζ.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα (και σε παρένθεση οι διαιτητές):

 

Μ. Αλέξανδρος Ίασμου – Ορέστης Ορεστιάδας: Κετεσίδης, Γάδος, Κωτούλας (Σερρών)
Νέστος Χρυσούπολης – Ορφέας Ξάνθης: Γιουλάφης, Παπακύπης, Παπαναστασίου (Μακεδονίας)

 

Η βαθμολογία σε τρεις αγώνες:

1.Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 7 βαθμοί
2. Νέστος Χρυσούπολης 4 βαθμοί
3. Ορέστης Ορεστιάδας 3 βαθμοί
4. Ορφέας Ξάνθης 3 βαθμοί

 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ – ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΑΣΜΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ – ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
 
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΣΤΟΝ ΟΡΕΣΤΗ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
 
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΣΤΟΝ ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
 
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΣΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΙΑΣΜΟΥ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΕΔΩ
 
KAI TEΛOΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ