Κόντρα Ξάνθης – Πανθρακικού για τον Πάρη Ανδριόπουλο

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Η πρώτη κόντρα ανάμεσα στην Skoda Ξάνθη και τον Πανθρακικό για την απόκτηση ποδοσφαιριστή που φέρεται να ενδιαφέρει και τις δύο θρακιώτικες ομάδας της Σούπερ Λίγκας φαίνεται πως είναι γεγονός.

Ο λόγος για τον νεαρό επιθετικό του Πιερικού Πάρη Ανδριόπουλο (γεν. 1994, ύψος 1,85μ.) που επίσης φέρεται να ενδιαφέρει τον Άρη και τον Ηρακλή. Μάλιστα, ο Αρης φέρεται να έκανε κίνηση, μετά από τα καλά δείγματα που έδειξε στο φιλικό Άρη – Πιερικού πριν λίγες ημέρες, στο οποίο ο Ανδριόπουλος κέρδισε πέναλτι για την ομάδα του.

Ωστόσο ο Ανδριόπουλος είναι δανεικός στην Κατερίνη για 1,5 χρόνο από τον ΠΑΟΚ και έτσι η περίπτωση δύσκολα θα προχωρήσει λόγω της γνωστής αντιπαλότητας Αρη – ΠΑΟΚ.  Κάπου εκεί έρχονται λοιπόν οι ομάδες της Θράκης, αφού σύμφωνα με θεσσαλονικιούς παράγοντες, ο παίκτης θα καταλήξει μάλλον στη Ξάνθη ή τον Πανθρακικό, ενώ λιγότερες είναι οι πιθανότητες για τον Ηρακλή.

Πιο κοντά φέρεται πάντως η Ξάνθη, που έχει άριστες σχέσεις με τον Πιερικό λόγω και του Παύλου Καθάριου που αγωνίζεται εκεί, ενώ οι ιθύνοντές της γνωρίζουν καλά  τον Ανδριόπουλο από τα παιχνίδια του με την ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ και τα γκολ που είχε πετύχει σε βάρος εκείνης της Ξάνθης πριν μερικά χρόνια…

Πιο