Eκτός Εθνικής Ομάδας Ραφ και Ανέστης

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

–  Aνακοινώθηκε η αποστολή της Εθνικής Ανδρών για τους προκριματικούς αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, που θα διεξαχθούν στη Σουηδία το διάστημα 23-26/5. Από την δωδεκάδα απουσιάζουν οι δύο βασικοί ακραίοι του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Ραφαήλ Κουμεντάκης και Ανέστης Δαλακούρας, αφού οι ομοσπονδιακοί προπονητές Αλέκος Λεώνης και Σωτήρης Δρίκος αποφάσισαν να πάρουν μαζί τους δύο λίμπερο και μόλις τρεις ακραίους! Αντίθετα, στους “εκλεκτούς” βρίσκονται κανονικά οι άλλοι δύο Εβρίτες, ο Δημήτρης Τζούριτς της Τρεντίνο και ο Ανδρέας Ανδρεάδης του Ηρακλή.

Αναλυτικά, οι δώδεκα διεθνείς που θα ταξιδέψουν την Πέμπτη για τη Σουηδία είναι οι εξής: Προύσαλης Κώστας (Ναρμπόν), Φιλίποφ Ντίμα (Γιαστρέμπσκι), Φράγκος Ανδρέας (Λατίνα), Χριστοφιδέλης Κώστας (Ολυμπιακός), Κοκκινάκης Μενέλαος (Ολυμπιακός), Πετρέας Γιώργος (Ναρμπόν), Σμαραγδής Νίκος (Oλυμπιακός), Ανδρεάδης Ανδρέας (Ηρακλής Θεσσαλονίκης), Τζούριτς Δημήτρης (Τρεντίνο), Τζιουμάκας Γιώργος (Ηρακλής Θεσσαλονίκης), Παπαδημητρίου Αχιλλέας (Μποβέ), Στεφάνου Γιώργος (Ολυμπιακός).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τη Νορβηγία, την Ισλανδία και τη Σουηδία. Η ομάδα που θα καταλάβει την πρώτη θέση του ομίλου περνάει στον 3ο προκριματικό που θα διεξαχθεί τον Ιανουάριο του 2014 και που οδηγεί στα τελικά του Παγκοσμίου. Ενώ, η ομάδα που θα καταλάβει την δεύτερη θέση θα παίξει σε επόμενο προκριματικό γύρο τον προσεχή Οκτώβριο….