Photos: 20 κλικ από την γιορτή του μπάσκετ στην Ξάνθη με την Εθνική Βετεράνων

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Περίπου 1.500 φίλοι του μπάσκετ βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο Φίλιππος Αμοιρίδης και παρακολούθησαν τον φιλανθρωπικού χαρακτήρα αγώνα της Εθνικής Βετεράνων, που έπαιξε αγώνα με την Μεικτή Βετεράνων της Ξάνθης αλλά και την σημερινή ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης.

Οι παλαίμαχοι διεθνείς νίκησαν και στις δύο περιπτώσεις, αρχικά τους Ξανθιώτες Παλαίμαχους με 51-25, ενώ λίγο αργόπτερα και στο παιχνίδι – γιορτή απέναντι στην Ασπίδα με 41-40.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στο Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης, έγινε η απονομή του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ στην ομάδα της Ασπίδας, ενώ βραβεύθηκαν παλιοί διεθνείς καλαθοσφαιριστές όπως ο Γιώργος Σιγάλας αλλά και σημαντικές μορφές του θρακιώτικου μπάσκετ όπως ο Θανάσης Πανδρακλάκης, ο Γιάννης Ντώσης και ο προπονητής της Ασπίδας Δ. Παναγιωτόπουλος.

Θα ακολουθήσει πλήρες ρεπορτάζ και δηλώσεις, ενώ υπενθυμίζεται ότι η Εθνική Βετεράνων δίνει το βράδυ της Κυριακής και δεύτερο αγώνα στην Θράκη, αυτή τη φορά στην Αλεξανδρούπολη. Για την ώρα, δείτε ένα πρώτο φωτορεπορτάζ από το Photo Star Ξάνθης της Δέσποινας Παπαδοπούλου για να πάρετε μια γεύση για όσα έγιναν στο Αμοιρίδειο το βράδυ του Σαββάτου…