Αίσθηση από την αποχαιρετιστήρια δήλωση του Σωτήρη Λυμπερόπουλου

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Με επίσημη δήλωσή του ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος αποχαιρέτισε τους πάντες στην Ξάνθη, για τα όσα έζησε εκεί τα τελευταία έξι χρόνια.

Ο 36χρονος τερματοφύλακας ευχαρίστησε παίκτες, προπονητές και συνεργάτες της ομάδας, ενώ επιφύλαξε ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον Χρήστο Πανόπουλο. Μάλιστα, επισήμανε πως «αν υπήρχαν 2-3 Πανόπουλοι στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θα ήμασταν Καμπιονάτο».

Αναλυτικά, η αποχαιρετιστήρια δήλωση του Σωτήρη Λυμπερόπουλου έχει ως εξής:

«Από τον Αύγουστο του 2007 πέρασαν 6 χρόνια κι ας μου φαίνεται σαν χθες. Αποχαιρετώντας την Ξάνθη, θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για όσα μοιραστήκαμε, τους προπονητές μου, τους γυμναστές μου, τους συνεργάτες της ομάδας (γιατρούς φυσιοθεραπευτές, φροντιστές) για την άψογη συνεργασία που είχαμε αυτά τα 6 χρόνια. Το ίδιο αισθάνομαι την ανάγκη να πράξω και προς τους φίλους (ανάμεσά τους και συνάδελφους πυροσβέστες) που έκανα σε αυτήν την πόλη.

Ευχαριστώ τον κόσμο της ομάδας για την αγάπη που μου χάρισε, συμπεριλαμβανομένων ακόμα και εκείνων των λίγων οι οποίοι κατά καιρούς, λέγοντας αδικαιολόγητα πράγματα για εμένα και την οικογένειά μου, προς στιγμήν με πίκραναν.

Ξεχωριστά θα αναφερθώ στον ιδιοκτήτη της ομάδας Χρήστο Πανόπουλο, τον άνθρωπο που μου έδωσε την ευκαιρία να φορέσω τη φανέλα της Ξάνθης, γεγονός το οποίο αποτελεί τιμή για εμένα. Του εύχομαι να δει σύντομα την ομάδα όπως την ονειρεύεται. Αν υπήρχαν 2-3 Πανόπουλοι στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θα ήμασταν Καμπιονάτο.

Καλή συνέχεια σε όλους!
Σωτήρης Λυμπερόπουλος».