Βροχή συγχαρητηρίων και ευχών στον Τζούριτς

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Βροχή πέφτουν από το βράδυ της Κυριακής τα συγχαρητήρια προς τον ορεστιαδίτη κεντρικό Δημήτρη Τζούριτς, που κατέκτησε με την Τρεντίνο τον τίτλο στο Καμπιονάτο και θα έρθει σαν πρωταθλητής Ιταλίας στην προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας στην Ορεστιάδα.

Με ανακοίνωσή της, η Volley League ενημέρωσε ότι: “Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΕΣΑΠ συγχαίρουν τον Δημήτρη Τζούριτς για την κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος με την Τρεντίνο και του εύχονται να είναι πάντα υγιής και πρωταθλητής. O Tζούριτς έσπασε όλα τα ρεκόρ καθώς εκτός από το πρωτάθλημα κατέκτησε το Κύπελλο Ιταλίας αλλά και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα συλλόγων”.

Αλλά και το Δ.Σ. του ΠΑ.Σ.Α.Π. εξέδωσε πριν από λίγο συγχαρητήρια ανακοίνωση για την επιτυχία του Δημήτρη Τζούριτς:
«Το Δ.Σ. του ΠΑ.Σ.Α.Π. συγχαίρει  θερμά το διεθνή άσο της ιταλικής Τρεντίνο, Δημήτρη Τζούριτς για τη χθεσινή κατάκτηση του νταμπλ με 3-2 επί της Πιατσέντζα στον τελικό της ιταλικής Serie A και  του εύχεται υγεία και περισσότερες διακρίσεις στο μέλλον , τόσο σε συλλογικό, όσο και εθνικό επίπεδο. 
Ο παρθενικός τίτλος πρωταθλήματος του Τζούριτς στο ιταλικό πρωτάθλημα, που από χθες προστέθηκε σε μία σειρά άλλων προηγούμενων σημαντικών επιτυχιών και διακρίσεων (2 Παγκόσμια Πρωταθλήματα Συλλόγων, 2 Κύπελλα Ιταλίας, 1 Σούπερ Καπ Ιταλίας κ.α) καθιστούν αναμφίβολα τον 24χρονο διεθνή άσο, ως τον πιο επιτυχημένο πρεσβευτή του ελληνικού βόλεϊ . Παράλληλα όμως με την περηφάνεια και την ικανοποίηση που νιώθουμε όλοι για τη νέα στέψη του Τζούριτς,  η πρόσφατη επιτυχία του Ελληνα άσου “σκορπάει” αισιοδοξία στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, ενόψει των επικείμενων αγώνων μπαράζ της Εθνικής μας ομάδας με το Βέλγιο για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος».