Προς την έξοδο από την Ξάνθη ο Σερζ Ντιε

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Την αποχώρησή του από την Ξάνθη και την επιθυμία του να επιστρέψει στον Ηρακλή εξέφρασε εμμέσως πλην σαφώς ο Σερζ Ντιε με δηλώσεις που έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης “Arena”.

Καταρχήν, εμφανίστηκε για άλλη μια φορά μετανιωμένος με όσα έκανε το βράδυ της Πέμπτης στο μπαράζ με τον Παναθηναϊκό, τα οποία αναμένεται να του δημιουργήσουν και σοβαρό πρόβλημα στο μέλλον, καθώς η τιμωρία της μίας αγωνιστικής για την κόκκινη κάρτα συν των όσων άλλων τιμωρηθεί για την επίθεση στα αποδυτήρια, θα εκτιθούν στο επόμενο πρωτάθλημα.

Μάλιστα, αυτή η συμπεριφορά σύμφωνα με ορισμένα δημοσιεύματα έχει εκνευρίσει τον μεγαλομέτοχο της ομάδας Χρήστο Πανόπουλο, με αποτέλεσμα να είναι αβέβαιο το μέλλον του στον σύλλογο. Άλλωστε, το συμβόλιαό του λήγει το καλοκαίρι και είναι ερωτηματικό αν θα του το ανανεώσει η Ξάνθη, αν και οι υπεύθυνοι της ομάδας το βράδυ της Πέμπτης έδειχναν ιδιαίτερα ανήχυσοι για το τι θρα γραφτεί στο φύλλο αγώνα και έδιναν αγώνα για να τον προστατεύσουν.

 

Ο Ντιε δήλωσε βέβαια απόλυτα ευχαριστημένος από την Ξάνθη, είπε ότι “τελείωσε το συμβόλαιό μου, θα συζητήσω με τους ανθρώπους της ομάδας”, αλλά πρόσθεσε με μια δήλωση που εκτιμάται ως προμήνυμα εξόδου και απόπειρα να ανοίξει πόρτες στην Θεσσαλονίκη: “Δε ξέρω τι θα γίνει. Ποτέ μη λες ποτέ, μπορεί να επιστρέψω στον Ηρακλή”.

Μάλιστα, έκανε και δηλώσεις σε σχέση με τον Ηρακλή: Οταν ήρθα με την Καβάλα στην αρχή της χρονιάς, πήγα πήρα σουβενίρ από την μπουτίκ του Ηρακλή, γιατί θέλω να κουβαλάω μαζί μου πράγματα του Ηρακλή. Προσδοκία μου είναι να κερδίσει ο Ηρακλής, ώστε να ανέβει στην Σούπερ Λιγκ, εκεί που ανήκει”. 

Μετά από αυτές τις δηλώσεις, ενώσω ακόμα ανήκει στην Ξάνθη, πολλοί εκτιμούν ότι ο Ντιε υπέγραψε την οριστική αποχώρησή του από την ομάδα, έστω και αν με την συνολική απόδοσή του στην χρονιά βοήθησε αρκετά στην θεαματική προσπάθεια του δευτέρου γύρου…