Όλα όσα έγιναν στο φιλικό Πανθρακικού – Κορδελιού

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Βαγγέλης Μαγκώνης

–  Σε ένα φιλικό παιχνίδι το οποίο πραγματοποιήθηκε κυρίως για να πάρει μια πρώτη εικόνα της νέας του ομάδας ο νέος προπονητής του Πανθρακικού Ακης Μάντζιος, η ομάδα της Κομοτηνής επικράτησε 4-2 του Οδυσσέα Κορδελιού.

Έχοντας σε αρκετά καλή μέρα τον Jergé Hoefdraad, έναν 27χρονο Ολλανδό που έπαιζε φέτος στην ολλανδική Τelstar, και είναι υπό δοκιμή, αλλά και τους Μίνγκα και Γωνιάδη, φρόντισε να απαντήσει άμεσα στο γκολ που πέτυχε στο 2′ ο Αχαλινόπουλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι για τον Οδυσσέα Κορδελιού κάνοντας νωρίς το 0-1.

Έτσι, ο Γωνιάδης, πήρε το ριμπάουντ μετά το σουτ του Καθάριου που βρήκε το οριζόντιο δοκάρι, και με πλασέ έγραψε το 1-1 στο 13′. Στο 25′ ξανά ο Γωνιάδης, θα κάνει το 2-1 για τον Πανθρακικό, ύστερα από μπαλιά του Μίνγκα. Το ημίχρονο θα κλείσει με 3-1, αφού αυτή τη φόρα ο δημιουργός Μίνγκας, έγινε εκτελεστής. Με ψηλοκρεμαστό σουτ, πέρασε την μπάλα πάνω από τον γκολκίπερ του Οδυσσέα, και έκανε το 3-1, που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι προπονητές έκαναν πολλές αλλαγές οι οποίες έριξαν το ρυθμό του αγώνα, και έτσι, εκτός από ένα τετ α τετ και ένα δοκάρι του Μιχαλόπουλου για τον Πανθρακικο, δεν υπήρχε τίποτα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε ωστόσο στα τελευταία λεπτά. Στο 83′ κεφαλιά εξ επαφής του έτερου δοκιμαζόμενου Αρμάντο Ντος Σαντος ο οποίος δεν έδειξε και πάρα πολλά πράγματα, έδιωξε προσωρινά ο γκολκίπερ Καρατζάς, αλλά στην επαναφορά ο Βασιλακάκης με νέα κεφαλιά έγραψε το 4-1. Τελευταία φάση του ματς, το γκολ για το 4-2 από τον Οδυσσέα Κορδελιού, με τον Αρμάτο σε τετ α τετ.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Ζοραν Στοϊνοβιτς): Αθανασιάδης, Στάθης, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Μελίσσης, Μακρυδημήτρης, Μιχαλόπουλος, Καθάριος, Μίνγκας, Γωνιάδης, Χόεφραντ. Έπαιξαν ακόμη οι: Πόπτσης, Ντιόγκο, Σκλιοπίδης, Κάσελαν, Τζάνης, Αλεϊχο, Μαμούτ, Μουστάκας και Βασιλακάκης.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ: Μπογδάνος, Τσομπάνος, Παπαργυρίου, Νικολαίδης, Λαμπάκης, Γκοτβάρας, Σάλιβαν, Σαβαϊδης, Αλμπάνης, Φραγκάκης, Αχαλινόπουλος. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν ακόμη οι Καρατζάς, Καρράς, Υψηλός, Φαρμάκης, Σαλακίδης, Σεμερτζής, Γίδαρος, Χατζηελευθερίου, Αρμάτο, Μακρής, Γιαννιώτης.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΤΟ THRAKISPORTS ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
 
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΚΗ ΜΑΝΤΖΙΟΥ ΩΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
 
ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 27ΧΡΟΝΟ ΟΛΛΑΝΔΟ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΕ Ο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
 
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΑΝΤΖΙΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ