Από Δευτέρα στην Ορεστιάδα η Εθνική Ανδρών

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

– Την Δευτέρα (13 Μαΐου) θα ξεκινήσει στην Ορεστιάδα η προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας Ανδρών εν όψει της συμμετοχής στον προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος (23-26 Μαΐου στη Σουηδία), αλλά και των αγώνων μπαράζ για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με το Βέλγιο (1/6 το πρώτο ματς στην Ορεστιάδα και 8/6 η ρεβάνς στο Βέλγιο).

Ως γνωστόν, στην Εθνική μετέχουν συνολικά τέσσερις εβρίτες: οι Ραφαήλ Κουμεντάκης και Ανέστης Δαλακούρας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, που θα ταξιδέψουν κατευθείαν από την Ανάπα της Ρωσίας όπου βρέθηκαν και για τους αγώνες της Εθνικής Εφήβων, ο Ανδρέας Ανδρεάδης και ο Δημήτρης Τζούριτς της Τρεντίνο.

Στο πρώτο ραντεβού θα παραβρεθούν οι: Κώστας Προύσαλης, Ντίμα Φιλίποφ (πασαδόροι), Κώστας Χριστοφιδέλης, Ανδρέας Φράγκος, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Μενέλαος Κοκκινάκης, Ανέστης Δαλακούρας (ακραίοι), Νίκος Σμαραγδής, Γιώργος Πετρέας, Ανδρέας Ανδρεάδης, Παναγιώτης Πελεκούδας (κεντρικοί), Γιώργος Τζιουμάκας (διαγώνιος), Γιώργος Στεφάνου, Αχιλλέας Παπαδημητρίου (λίμπερο).

Ο Δήμητρης Τζούριτς, λόγω της συμμετοχής του στη σειρά των τελικών του ιταλικού πρωταθλήματος με την Τρεντίνο (ο 5ος και τελευταίος τελικός διεξάγεται σήμερα Κυριακή 12/5) πήρε άδεια από τους ομοσπονδιακούς τεχνικούς Αλέκο Λεώνη και Σωτήρη Δρίκο και θα ενσωματωθεί στην αποστολή στις 17/5. Την αποστολή θα πλαισιώσουν ο κ. Παναγιώτης Κουντουρίδης Τeam Manager – Στατιστικολόγος, Νίκος Παπαγεωργίου Φυσικοθεραπευτής, Kυριάκος Μουτεσίδης Γυμναστής.

Το τριήμερο 17-19 Μαΐου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει σε φιλικούς αγώνες στην Ορεστιάδα την Εθνική Ομάδα της Λετονίας.