Το pregame του αγώνα Εθνικός – Ασπίδα

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Η ώρα της αλήθειας έφτασε. Στις 6.00 το απόγευμα του Σαββάτου ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και η Ασπίδα Ξάνθης διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ με έπαθλο την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο της μιας από τις δυο ομάδες στην Γ’ Εθνική.

Μετά τα αποτελέσματα της προτελευταίας αγωνιστικής, πριν δύο εβδομάδας, ένα πράγμα είναι σίγουρο. Ότι η Θράκη θα αποκτήσει και δεύτερο εκπρόσωπο στα εθνικά πρωταθλήματα, μετά τον ΓΑΣ Κομοτηνή. Ωστόσο ουδείς ξέρει αν αυτός θα είναι από την Ξάνθη ή από την Αλεξανδρούπολη.

Οι δυο ομάδες προετοιμάστηκαν με προβλήματα αυτές τις δύο εβδομάδες που μεσολάβησαν. Η ομάδα της Ασπίδας, που λογικά θα έχει το πλεονέκτημα να υπερασπίζεται και διαφορά τριών πόντων εφόσον την ίδια ώρα ο Πανσερραϊκός κερδίσει την Χρυσούπολη, βασίζεται κυρίως σε φοιτητές πολλοί από τους οποίους έλειπαν στις διακοπές του Πάσχα. Μάλιστα, κάποια στιγμή την Μεγάλη Εβδομάδα συμμετείχαν σε προπόνηση μόίς τρεις παίκτες και προστέθηκαν παιδιά από το εφηβικό για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί. Δεν ήταν καλύτερα τα πράγματα όμως και για τον Εθνικό, που επίσης είχε απουσίες και εμπόδια στις προπονήσεις του. Αμφότερες οι δύο ομάδες φόρτσαραν μετά το Πάσχα, το τελευταίο πενθήμερο.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η ουσία είναι ότι η Θράκη θα έχει εκπρόσωπο στην Γ’ Εθνική μετά τον ΓΑΣ Κομοτηνή και για τον λόγο αυτό, το μεγάλο αυτό θρακικό ντέρμπι κυριαρχεί στην επικαιρότητα. Η ΕΚΑΣΑΜΑΘ όρισε να το διευθύνουν οι Τατούδης και Ντούρας. Το κλειστό της Αλεξανδρούπολης αναμένεται να ζήσει μεγάλες στιγμές, όμως ενδιαφέρον προκαλεί το πόσος κόσμος θα συγκινηθεί και θα πάει στο γήπεδο για να παρακολουθήσει από κοντά τον σπουδαίο αυτό αγώνα, που θα μεταδώσει ζωντανά το ThrakiSportS.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΙΣΟΒΑΘΜΙΩΝ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΝΕΛΥΣΕ ΤΟ THRAKISPORTS, ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΚΑΣΑΜΑΘ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ THRAKISPORTS ΣΕ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΛΦΑ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΤΑΖΙΔΗ…