Και αυτό το Σ/Κ το ThrakiSportS παντού…

Για ακόμα ένα weekend το ΤhrakiSportS θα βρίσκεται παντού, όπoυ χτυπάει η καρδιά του θρακιώτικου αθλητισμού – και όχι μόνο. Θα είμαστε παρόντες και στο Λονδίνο για το Final Four της Ευρωλίγκας και στο ΟΑΚΑ για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και σε όλα τα σημαντικά γεγονότα στην Θράκη. Από την έναρξη των μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική Ποδοσφαίρου μέχρι το μεγάλο ματς της ΕΚΑΣΑΜΑΘ που θα κρίνει την άνοδο στην Γ’ Εθνική Μπάσκετ και από το φιλικό του Πανθρακικού μέχρι τα παιχνίδια του Final Four του Πρωταθλήματος Κ17 της Σούπερ Λίγκας.

 

Το Σάββατο στις 3.00 το μεσημέρι στο Skoda Ξάνθη Arena η Ξάνθη αντιμετωπίζει στον Ολυμπιακό, στον πρώτο ημιτελικό του Final Four του αναπτυξιακού πρωταθλήματος Κ17. Τρεις ώρες αργότερα, στις 6.00 το απόγευμα, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στον δεύτερο ημιτελικό. Και τα δύο ματς θα καλύψει live το thrakisports, αφού θα βρίσκεται εκεί ο ανταποκριτής μας στην Ξάνθη Νεκτάριος Αμποβιανίδης.

Το Σάββατο στις 6.00 το απόγευμα έχουμε όμως και το μεγάλο παιχνίδι – τελικό του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ στο μπάσκετ ανάμεσα σε Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Ασπίδα Ξάνθης, που θα δώσει σε μια από τις δυο ομάδες της Θράκης το εισιτήριο της ανόδου στην Γ’ Εθνική Μπάσκετ. Στο Κλειστό της Αλεξανδρούπολης θα βρίσκονται ο Γιώργος Πανταζίδηγς και ο Λεωνίδας Κάλφας, που θα μεταδώσουν καλάθο προς καλάθι τον αγώνα.

Το Σάββατο στις 6.00 έχουμε όμως και την πρεμιέρα του Άκη Μάντζιου στην Κομοτηνή, αν και ακόμα δεν είναι σίγουρο αν θα καθίσει στον πάγκο του φιλικού αγώνα του Πανθρακικού με τον Οδυσσέα Κορδελιού. Η φιλική ανα,έτρηση δεν έχει τηλεοπτική μετάδοση, αλλά θα υπάρχει κάλυψη από το thrakisports και τον ανταποκριτιή μας στην Κομοτηνή Γιάννη Κεσόπουλο.

Και φυσικά, στις 8.30 το βράδυ έχουμε τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Αστέρα Τρίπολης, Το ThrakiSportS πάντα κοντά στα μεγάλα γεγονότα, θα βρεθεί και εκεί, αναζητώντας θρακιώτικες πτυχές σε ένα παιχνίδι που φαινομενικά δεν έχει. Ο Γιάννης Γιαγκίνης θα βρίσκεται εκεί αλλά και οι συνεργάτες μας, θρακιώτες δημοσιογράφοι, Στέφανος Λεμονίδης που καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και Θοδωρής Τσούτσος που καλύπτει το ρεπορτάζ του Αστέρα αφού εργάζεται στην Τρίπολη, για μια ξεχωριστή “θρακιώτικη” κάλυψη του αγώνα.

Την Κυριακή ξεκινούν τα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική Ποδοσφαίρου και το ThrakiSportS θα μεταδώσει ζωντανά στις 5.00 το απόγευμα και τα δύο παιχνίδια που αφορούν τις ομάδες της Θράκης. Οι Γιάννης Βαβαλικούδης και Λεωνίδας Λάκφας θα βρίσκονται στην Ορεστιάδα για την αναμέτρηση του Ορέστη με τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, ενώ ο Νεκτάριος Αμποβιανίδης από την Ξάνθη θα μεταδώσει τον αγώνα του Ορφέα Ξάνθης με τον Νέστο Χρυσούπολης.

Και φυσικά, αργά το βράδυ θα υπάρχει απευθείας κάλυψη του μεγάλου γεγονότος της βραδιάς, του τελικού της Ευρωλίγκας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ρεάλ Μαδρίτης, με τον ξεχωριστό θρακιώτικο τρόπο του απεσταλμένου μας στο Λονδίνο Σωτ’ήρη Σαρμπεζούδη, ο οποίος θα βρίσκεται από νωρίς στην O2 Arena και θα μας μεταφέρει από νωρίς τον παλμό όλων όσων θα συμβαίνουν εκεί, με έμφαση φυσικά στην τυχ’όν παρουσία οπαδών από την Θράκη.

Και φυσικά, στην διάρκεια όλου του weekend θα μαθαίνετε μέσα από το thrakisports πρώτοι όλα όσα οφείλουν να γνωρίζουν οι θρακιώτες φίθαλοι για τις ομάδες της περιοχής και τους αθλητές της. Γιατί υπάρχουν και άλλοι αγώνες, όπως αυτοί της Νίκης Αλεξανδρούπολης για την Α2 Βόλεϊ Γυναικών, των κορασίδων της Ασπίδας Ξάνθης στην Θεσσαλονίκη, τα πλέι άουτ της ΕΠΣ Θράκης, το ματς – τελικός της Εθνικής Εβήβων Βόλεϊ των τεσσάρων Εβριτών με την Ρωσία για τα προκριματικά του Μουντιάλ, ο πέμπτος και τελευταίος τελικός του Τζούριτς στην Ιταλία. Και όλα αυτά, πριν από ακόμα μια σημαντική Δευτέρα, που η Ξάνθη θα φιλοξενήσει τον τελικό του πρωταθλήματος Κ17 και η Ορεστιάδα την πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής Ανδρών Βόλεϊ. Για αυτό να φροντίζετε συχνά να μας επισκέπτεστε γιατί και αυτό το Σ/Κ το ThrakiSportS θα είναι παντού…